Skip to main content

Μπακς: Η αγωνία του Ρίβερς για τον τραυματισμό του Γιάννη και το… ευχέλαιο του Θανάση (pic)

Ο τραυματισμός από το… πουθενά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην γάμπα, στο παιχνίδι των Μπακς με τους Σέλτικς, έχει προκαλέσει τεράστια ανησυχία στο στρατόπεδο του Μιλγουόκι,, καθώς άπαντες περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου των «Ελαφιών» κάνει λόγο για τράβηγμα σε γάμπα / πέλμα, αλλά με τα Play Offs να απέχουν μόλις 11 ημέρες, ο Ντοκ Ρίβερς κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα.

"Είμαστε πολύ ανήσυχοι" ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή των Μπακς,  στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε: "Είναι ο Γιάννης, όλοι αισθάνονται όπως αισθάνομαι εγώ αυτή τη στιγμή. Απλώς ελπίζουμε για το καλύτερο".

Όσον αφορά τον Θανάση Αντετοκούνμπο, που συνόδεψε τον Γιάννη στα αποδυτήρια, μετά τον τραυματισμό του, δήλωσε χαρακτηριστικά:  

"Συνήθως είμαι θετικός, αλλά κάθε φορά που έχουμε όλη την ομάδα μαζί και παίζουμε καλά, κάποιος τραυματίζεται. Είναι τρελό αυτό. Ελπίζω αυτή η νίκη να μας δώσει ώθηση για την συνέχεια. Όλοι κοιτούσαν εμένα από την εξέδρα όταν χτύπησε ο Γιάννης. Η πρώτη σκέψη ήταν ότι τραυματίστηκε ένας συμπαίκτης μου και να δούμε το πλάνο μας. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν πως στο παρκέ βρισκόταν ο μικρός μου αδελφός, τι συμβαίνει; Ελπίζω να μην έχει πάθει κάτι τρελό, να μην έχει κάτι σοβαρό. Έτσι όπως είμαστε χτισμένοι πάντα επιστρέφουμε. Το να τον δω να μην επιστρέφει είναι δύσκολο, επειδή ξέρεις ότι ίσως έχει κάτι σοβαρό. Όλη η ομάδα είναι απογοητευμένη. Το καλό είναι ότι πήραμε την νίκη".

Μάλιστα, λίγο αργότερα, ο Θανάσης, με ανάρτηση του στο twitter, τα… είπε όλα με μία χαρακτηριστική λέξη. «Ευχέλαιο».