Skip to main content

Γιάννης για Βούκσεβιτς: «Μου είπε ότι σκέφτεται να ενταχθεί στην Εθνική Ελλάδας» (vid)

Πως θα σας φαινόταν ο Τρίσταν Βούκσεβιτς στα γαλανόλευκα; Την αποκάλυψη έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά το φινάλε του αγώνα των Μπακς με τους Γουίζαρντς, με τον «Greek Freak», σε δηλώσεις του, να γνωστοποιεί την επιθυμία του παίκτη της Γουάσινγκτον να φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.  

«Ήρθε και μου είπε ότι είναι Έλληνας. Ήμουν κάπως έκπληκτος που μου μιλούσε ελληνικά. Μίλησα με τον Θανάση και μου είπε ότι είχε παίξει (σ.σ ο Βούκτσεβιτς) στην Ελλάδα μερικά χρόνια. Μου είπε ότι σκέφτεται να ενταχθεί στην Εθνική ομάδα. Θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη για εμάς. Έπαιξε σκληρά απόψε. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να σουτάρει τρίποντα. Είχε μεγάλη εμπειρία, νομίζω έπαιξε λίγο στην Ελλάδα και μετά στην Παρτίζαν. Ένας παίκτης που σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τους Γουίζαρντς και σίγουρα να βοηθήσει και την Εθνική», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Αντετοκούνμπο για τον Βούκσεβιτς.

Να θυμίσουμε πως ο Τριστάν Βούκσεβιτς είναι γιος του παλιού παίκτη του Ολυμπιακού, Ντούσαν και, όντας κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου (καθώς και σερβικού, καθώς και ιταλικού, αλλά και σουηδικού), έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει την Ελλάδα ως… μπασκετική του πατρίδα.