Skip to main content

Πέρκινς για το All Star Game: «Ήταν ντροπιαστικό και ασέβεια προς το παιχνίδι» (vid)

Οι παρά….τρεις 400 πόντοι που σημειώθηκαν στο All Star Game της Ιντιανάπολις και τα μόλις τρία φάουλ σε ολόκληρο το παιχνίδι, ξεσήκωσαν πλήθος αντιδράσεων, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που χαρακτήρισαν… παρωδία την γιορτή του μπάσκετ.

Ανάμεσα τους και ο Κέντρικ Πέρκινς, πρωταθλητής το 2008 με τους Σέλτικς και νυν τηλεσχολιαστής, ο οποίος και χαρακτήρισε ντροπή όσα συνέβησαν στο παρκέ.

Αναλυτικά:

 «Το να είσαι All-Star είναι μεγάλη τιμή. Έπαιξα στο ΝΒΑ 14 χρόνια και δεν κατάφερα ποτέ να παίξω σε ένα All-Star Game, ήμουν κοντά μια φορά όμως ο Αλ Χόρφορντ με ξεπέρασε λόγω μίας ψήφου ενός προπονητή. Οι παίκτες δεν θα το πουν δημοσίως, όμως πρέπει το NBA να τους δώσει κίνητρο μέσω κέρδους έτσι ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστικό το All-Star Game. Αν πας πίσω και δεις όλους τους θρύλους που έχουν παίξει στα παιχνίδια, για να είμαι ειλικρινής, ήταν ντροπιαστικό και ήταν ασέβεια προς το παιχνίδι του μπάσκετ. Αν ήμουν ο Άνταμ Σίλβερ, θα είχα τσαντιστεί όπως εκείνος εκείνο το βράδυ γιατί ήταν μια ντροπή σε όλο το παρκέ».