Skip to main content

NBA All Star Game – Ο Ρίβερς στον πάγκο της Ανατολής, διαφωνεί με αυτή την απόφαση ο προπονητής των Μπακς

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των Μπακς φέρνει αλλαγή και στον πάγκο της ομάδας της Ανατολής στο All Star Game της Ιντιανάπολις.

Όπως αναφέρουν οι κανονισμοί του ΝΒΑ, στον πάγκο κάθε περιφέρειας κάθεται ο προπονητής της ομάδας με το μεγαλύτερο ρεκόρ. Στην Ανατολή αυτή η ομάδα είναι οι Σέλτικς, όμως ο Τζο Ματσούλα είχε αναλάβει την Ανατολή και στο περσινό All Star Game, και σύμφωνα με τους κανονισμούς, δεν επιτρέπεται να βρεθεί στο τιμόνι της ομάδας για δεύτερη σερί σεζόν.Η ομάδα με το αμέσως επόμενο καλύτερο ρεκόρ είναι οι Μπακς, με αποτέλεσμα ο coach που χρίστηκε προπονητής της Ανατολής να είναι ο Έιντριαν Γκρίφιν.

Οι δρόμοι του Γκρίφιν με τους Μπακς, όμως, χώρισαν πριν το All Star Game, με το τιμόνι της ομάδας να περνά στα χέρια του Ντοκ Ρίβερς, κάτι που σημαίνει πως ο νέος προπονητής του Μιλγουόκι θα βρεθεί στον πάγκο της Ανατολής στο All Star Game.

Τι έχει να πει ο ίδιος ο Ρίβερς για αυτό;

Ο νέος προπονητής των Μπακς δεν συμφωνεί με αυτή την εξέλιξη, καθώς την θεωρεί άδική για τον προκάτοχο του στα «ελάφια». Μάλιστα, με δηλώσεις του, φρόντισε να γνωστοποιήσει την αντίθεση του, ξεκαθαρίζοντας πως θα δώσει στον Γκρίφιν το μπόνους συμμετοχής στο All Star Game, καθώς και το αντίστοιχο δακτυλίδι, ενώ ζήτησε από τον κομισάριο της Λίγκας, Άνταμ Σίλβερ, να τον εξαιρέσει των καθηκόντων του.

"Είναι γελοία κακή απόφαση. Αλήθεια. Λοιπόν, ο Έιντριαν θα πάρει κάποια λεφτά. Αυτό είναι το σίγουρο. Και το δαχτυλίδι. Είναι ένα από αυτά τα περίεργα πράγματα. Νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει ένας κανόνας. Να το κάνει κάποιος άλλος εκτός από εμένα. Ίσως στείλω το επιτελείο μου κι εγώ πάω διακοπές. Θα το συζητήσω με τον Άνταμ Σίλβερ. Πιστεύω ότι ο Άνταμ είναι καλός άνθρωπος και θα καταλάβει", ανέφερε ενδεικτικά ο 62χρονος τεχνικός των Ελαφιών.