Skip to main content

Μπακς- Παρουσίασαν Ρίβερς: «Τα Ελάφια πρέπει να είναι τρομακτικά»

Στην επίσημη παρουσίαση του Ρίβερς από τους Μπακς και στις πρώτες δηλώσεις του πρώτου στάθηκε στο πως η ομάδα του πρέπει να βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία και πως τα "ελάφια" ε΄΄ιναι μια ομάδα πρωταθλητισμού.

Ο νέος προπονητής των Μπακς αναμένεται να κάνει ντεμπούτο απέναντι στους Νάγκετς τα ξημερώματα της Τρίτης, 30 Ιανουαρίου (04:00).

Ο Ρίβερς δήλωσε πως είχε πολλές προτάσεις από ομάδες , αλλά περίμενε πότε θα έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν έχω αναλάβει ξανά ομάδα στη μέση της σεζόν. Δεν το εύχομαι σε κανέναν. Θα είναι μία πρόκληση ,πρέπει να βρούμε την ταυτότητά μας, αν θέλουμε να έχουμε το Φοβού τα Ελάφια, τότε τα Ελάφια πρέπει να είναι τρομακτικά. Έχετε δίκιο για την άμυνα,. Το είδα από την εξέδρα χθες (στο ματς με τους Καβαλίερς) και είδα διάφορα πράγματα. Πρέπει να βρεθούμε στον ίδιο ρυθμό. Η γλώσσα μας και η επικοινωνία στο αμυντικό κομμάτι, πρέπει να το κάνουμε σωστά».

Συνέχισε λέγοντας για τους star της ομάδας , «Ξέρετε την απάντηση, ο Γιάννης, ο Ντέιμ... Οι Μπακς είναι μία από τις ομάδες που έχουν τη δυνατότητα να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Είναι... ενήλικες. Δεν έχω κάτι να αποδείξω, μόνο τη θέλησή μου να κερδίζω. Λατρεύω να κερδίζω»