Skip to main content

Με Γιάννη, Ντόντσιτς και Μπάτλερ το «αντίο» του Γκόραν Ντράγκιτς

Ο Γκόραν Ντράγκιτς ανακοίνωσε το «αντίο» του από τα παρκέ, μέσω ενός φιλικού αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στην Λιουμπλιάνα, στις 24 Αυγούστου, με τους διοργανωτές, μέσω συνέντευξη Τύπου, να αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό, στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι θα βρεθούν ο συμπατριώτης του Ντράγκιτς, Λούκα Ντόντσιτς, ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Νίκολα Γιόκιτς και οι δύο πρώην συμπαίκτες του Σλοβένου, Τζίμι Μπάτλερ, στους Χιτ και Στιβ Νας, στους Σανς.

Τα εισιτήρια θα βγουν στην κυκλοφορία τον Φεβρουάριο, με τα έσοδα να διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

"Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που βρέθηκε στη Λιουμπλιάνα τέτοια περίοδο (σσ. τέλος καλοκαιριού). Ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή. Ήθελα να γίνει στην πόλη που μεγάλωσα και έγινα μπασκετμπολίστας. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα έσοδα θα διατεθούν σε ανθρωπιστικές δράσεις. Θέλω να δώσω κάτι πίσω σε αυτό το περιβάλλον.  Δεν ήθελα ποτέ να παίξω την τελευταία σεζόν μου στην Ευρώπη. Μίλησα με το Μαϊάμι, αλλά δεν προχώρησαν κάποια trade και έτσι δεν συνέβη. Είχαν αρκετούς παίκτες. Και κάπως έτσι, όσο προπονούμουν στο σπίτι μου στο Μαϊάμι, πήρα απόφαση να αποσυρθώ. Κυρίως γιατί τα δύο μου παιδιά αγωνίζονται στις ΗΠΑ. Δεν μπορούσα να πάω στην Ευρώπη και να τους χάσω για όλη τη σεζόν. Όταν τραυματίστηκα, κατάλαβα πόσα πολλά έχανα από τις ζωές τους", υποστήριξε σχετικά ο Ντράγκιτς με δηλώσεις του.