Skip to main content

Βεζένκοβ στη media day των Κινγκς: «Το Σακραμέντο είναι σαν ένα μεγάλο χωριό, είναι πολύ ωραία»!

Δηλώσεις έκανε ο Σάσα Βεζένκοβ στη media day των Κινγκς, με τον φόργουορντ των «Βασιλιάδων» να παρομοιάζει την πόλη και έδρα της ομάδας με ένα μεγάλο χωριό τονίζοντας ότι είναι πολύ όμορφα. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αθλητής των Κινγκς:

«Αισθάνομαι υπέροχα. Βρισκόμαι εδώ ήδη έναν μήνα. Όλα βαίνουν καλώς. Ο οργανισμός του Σακραμέντο με κάνει να νιώθω σαν είναι το δεύτερο σπίτι μου εδώ, για αυτό είμαι ευγνώμων. Η οικογένειά μου είναι εδώ και με στηρίζει. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε.

Από τον πρόεδρο της ομάδας, μέχρι τον τελευταίο παίκτη, όλοι είναι καλοί άνθρωποι, θέλουν να σε βοηθήσουν, σε ρωτάνε κάθε μέρα πώς είσαι, πώς είναι η οικογένειά σου. Υπάρχει μία διαφορετική σύνδεση. Δεν μπορείς να το περιγράψεις, αν δεν το αισθανθείς.

Κάθε μέρα είναι και καλύτερη. Το ίδιο θα συμβεί και με τους αγώνες. Είμαι από μία άλλη ήπειρο, από άλλη χώρα, αλλά είμαι εδώ για το όνειρό μου, για τη δουλειά μου και για τις νίκες της ομάδας.

Επιθετικά όλοι βλέπουν τι μπορούν να κάνουν οι Κινγκς, το ρυθμό, την ταχύτητα, την κίνηση της μπάλας. Το ερώτημα είναι πόσο καλοί θα είμαστε στο αμυντικό κομμάτι, κι αυτό θα βελτιωθεί μέσα από τα παιχνίδια. Πρέπει όμως να κρατήσουμε ψηλά τα στάνταρ μας στην επίθεση.

Είναι μία νέα πρόκληση. Ακόμα και αν μελετάς το παιχνίδι και βλέπεις VIDEO, πρέπει να το αισθανθείς, να έρθεις αντιμέτωπος με αυτό. Θα βελτιώνομαι καθημερινά. Δουλεύω και έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου.

Το Σακραμέντο είναι ήσυχο, σαν μεγάλο χωριό, χωρίς παρεξήγηση. Είναι ωραία»!