Skip to main content

NBA ABU DHABI GAMES 2023: Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για τους αγώνες Μάβερικς-Τίμπεργουλβς

Αγώνες του ΝΒΑ θα πραγματοποιηθούν στο Αμπού Ντάμπι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αφού οι Ντάλας Μάβερικς και οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς θα δώσουν δύο παιχνίδια για την preseason της κορυφαίας λίγκας, στις 5 και στις 7 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Στα NBA Abu Dhabi Games 2023 Presented by ADQ οι Mavericks και οι Timberwolves θα αναμετρηθούν σε δυο preseason παιχνίδια στις 5 και στις 7 Οκτωβρίου στην Etihad Arena στο Yas Island –

ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ, 19 Ιουλίου 2023 - Το ΝΒΑ και το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού του Αμπού Ντάμπι (DCT Abu Dhabi) φιλοξενούν τα NBA Abu Dhabi Games 2023 Presented by ADQ και τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα μέσω των etihadarena.ae και ticketmaster.ae. Στα NBA Abu Dhabi Games 2023 Presented by ADQ θα αναμετρηθούν οι Dallas Mavericks με τους Minnesota Timberwolves, παίζοντας δυο preseason παιχνίδια στην Etihad Arena στο Yas Island του Αμπού Ντάμπι, την Πέμπτη 5 και το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις  8μ.μ τοπική ώρα.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης διατίθενται επίσης ειδικά πακέτα εισιτηρίων που προσφέρουν premium πρόσβαση, εμπειρίες VIP, φιλοξενία και διαμονή σε τοπικά ξενοδοχεία μέσω του https://nbaexperiences.com/nba-abu-dhabi-games-2023.

Οι Mavericks διαθέτουν τον τέσσερις φορές ΝΒΑ All-Star και τρεις φορές μέλος της All-NBA First Team Λούκα Ντόντσιτς καθώς και τον πρωταθλητή του ΝΒΑ για το 2016 και οκτώ φορές ΝΒΑ All-Star Κάιρι Ίρβινγκ. Από την άλλη οι Timberwolves διαθέτουν τον τρεις φορές NBA All-Star και δυο φορές μέλος της All-NBA Third Team Καρλ-Άντονι Τάουνς, τον τρεις φορές NBA All-Star και Αμυντικό της χρονιάς Ρούντι Γκομπέρτ και τον NBA All-Star για το 2023 Άντονι Έντουαρντς.

Τα NBA Abu Dhabi Games 2023 Presented by ADQ θα μεταδοθούν ζωντανά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και σε όλη τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική από το beIN SPORTS, το The Sports Channel και το NBA League Pass, χαρίζοντας ένα απολαυστικό θέαμα σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο μέσω της τηλεόρασης, των ψηφιακών μέσων και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Εκτός από την εταιρεία ADQ ως presenting partner, τα παιχνίδια και οι συναφείς εκδηλώσεις θα υποστηριχθούν από μια σειρά συνεργατών μάρκετινγκ, όπως οι Aldar, Experience Abu Dhabi, Gatorade, Nike και Tissot.

Τα NBA Abu Dhabi Games 2023 Presented by ADQ είναι η συνέχεια των επιτυχημένων preseason παιχνιδιών που διεξήχθησαν πέρυσι ανάμεσα στους Atlanta Hawks και των Milwaukee Bucks και σηματοδότησαν τα πρώτα παιχνίδια του ΝΒΑ στον Αραβικό Κόλπο. Τον Ιανουάριο μάλιστα, το ΝΒΑ και το DCT του Αμπού Ντάμπι λάνσαραν μια διευρυμένη δεύτερη σεζόν του Jr. NBA Abu Dhabi League, με πρωταθλήματα αγοριών και κοριτσιών που στο καθένα συμμετείχαν 450 παίκτες ηλικίας 11-14 ετών από σχολεία όλης της πρωτεύουσας των ΗΑΕ. Η συνεργασία περιλαμβάνει επίσης μια ποικιλία από διαδραστικές εκδηλώσεις για τους φιλάθλους, όπως είναι οι εμφανίσεις νυν και πρώην παικτών του ΝΒΑ, μια σειρά από συνεδρίες NBA FIT που προάγουν την υγεία και την ευεξία και μια εκδήλωση επίδειξης του NBA 2K League. Η συνεργασία προβλέπει επίσης ότι το DCT του Abu Dhabi, στο πλαίσιο του Experience Abu Dhabi, της πρωτοβουλίας τουριστικής προώθησης της πρωτεύουσας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, θα είναι ο επίσημος συνεργάτης τουριστικού προορισμού του NBA στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική, την Ευρώπη και την Κίνα.

Οι αγώνες του ΝΒΑ προβάλλονται στα ΗΑΕ από τη σεζόν 1987-88. Οι φίλαθλοι μπορούν να ακολουθούν το NBA στο Instagram, το Snapchat και το Twitter (@NBAArabic) για τις τελευταίες ενημερώσεις, ειδήσεις και περιεχόμενο στα αραβικά. Οι οπαδοί του NBA στα ΗΑΕ και σε όλη τη Μέση Ανατολή μπορούν να ψωνίσουν online στο NBAStoreME.com και στο NBA Store στο Yas Mall στο Αμπού Ντάμπι για τη μεγαλύτερη ποικιλία αυθεντικών προϊόντων NBA που διατίθενται στην περιοχή.