Skip to main content

Σακελλαρίου: «Μας πίκρανε ο αποκλεισμός από το Ισραήλ, αλλά έπρεπε να το αφήσουμε πίσω»

Για την νικηφόρα αναμέτρηση απέναντι στην Νορβηγία και το επερχόμενο παιχνίδι της 5ης θέσης με την Γερμανία, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ η Ολυμπία Σακελλαρίου.

«Η ήττα από το Ισραήλ και ο αποκλεισμός μας πίκραναν πολύ, αλλά έπρεπε να αφήσουμε αυτό το αποτέλεσμα πίσω. Δεν γινόταν διαφορετικά. Έπρεπε να μπούμε στο γήπεδο σήμερα για να νικήσουμε».

Αυτό ακριβώς έκανε η ελληνική ομάδα, η οποία δεν απειλήθηκε από την αρχή. Και τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσει μία ακόμη ομάδα που είχε ως στόχο την τετράδα: «Bρεθήκαμε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και επιπλέον είχαν και δύσκολες ομάδες στη διασταύρωση. Η Γερμανία είναι ένας δυνατός αντίπαλος, ήθελε και αυτή την άνοδο και το αυριανό παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Είναι μια δυνατή ομάδα, έχει ψηλά κορμιά. Θα πρέπει όμως να νικήσουμε».

Η ελληνική ομάδα παρά την απογοήτευση δεν θέλει να το βάλει κάτω και να «αφήσει» ένα παιχνίδι: «Όχι , δεν υπάρχει αυτό. Δεν το βάζουμε κάτω. Θέλουμε να κλείσουμε το τουρνουά με νίκη».

Για την ίδια η επιστροφή μετά από τρία χρόνια σε ένα ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήταν ήδη ένα σημαντικό βήμα: «Η κατάσταση αυτή με την πανδημία έβγαλε εκτός ρυθμού πολλούς αθλητές και ομάδες. Μας έχει στοιχίσει γενικότερα, αλλά είναι κάτι που ξεπερνάμε όλες μαζί. Έχουμε μια καλή ομάδα, έχουμε πολύ καλή χημεία εντός και εκτός παρκέ. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας, ελπίζω ότι θα τα καταφέρουν τα κορίτσια που θα είναι του χρόνου στην ομάδα».