Skip to main content

Παπαδόπουλος: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη»

Νικηφόρο ήταν το πρώτο τεστ της Εθνικής Νέων Ανδρών απέναντι στην Εθνική Ανδρών της Ιορδανίας, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να αναχωρεί την Πέμπτη (15/6) για το Μπορντό, όπου και θα δώσει δύο φιλικά ματς με την Γαλλία, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 της Κρήτης.

«Ήταν το πρώτο φιλικό που δώσαμε και σίγουρα τα παιδιά ήταν πολύ «φορτωμένα» από τις διπλές προπονήσεις», τόνισε ο Κώστας Παπαδόπουλος, προπονητής της Εθνικής Νέων για να προσθέσει: «Το χρειαζόμασταν αυτό το παιχνίδι για να έχουμε κάποια πρώτα δείγματα από τις προπονήσεις και όσα κάνουμε στο γήπεδο. Τα περισσότερα παιδιά ανταπεξήλθαν, γιατί ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ απέναντι σε μια ομάδα Ανδρών».

Ο Παπαδόπουλος γνωρίζει πως η ομάδα έχει ακόμη πολύ δουλειά μπροστά της: «Σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Θα δούμε το βίντεο, θα το αναλύσουμε, θα δούμε τι λάθη έγιναν και θα προχωρήσουμε από εκεί. Απλά θεωρώ ότι ήταν καλό το γεγονός ότι βγάλαμε ενέργεια στο παιχνίδι και πως ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, κάτι που μπορεί να μας βοηθήσει στη συνέχεια».

Άμεσα η συνέχεια περιλαμβάνει τα παιχνίδια με τη Γαλλία στο Τεμπλ Σιρ Λοτ: «Έχουμε δύο φιλικά με μια ομάδα πολύ διαφορετική από αυτή που αντιμετωπίσαμε και τα οποία θα μας βοηθήσουν να κάνουμε ένα επιπλέον βήμα στην προετοιμασία μας».

Οι 14 παίκτες που θα ακολουθήσουν την αποστολή είναι οι: Θωμάς Ζορμπάς, Βαγγέλης Ζούγρης, Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης, Γιάννης Καρακώστας, Γιάννης Μερμίγκης, Νάσος Μπαζίνας, Χρήστος Μπουντούρης, Σωτήρης Ναυπλιώτης, Γιώργος Νεόφυτος, Σωτήρης Οικονομόπουλος, Νίκος Πλώτας, Σωτήρης Σταυρακόπουλος, Δημήτρης Χατζής, Γιάννης Φύτρος.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν αύριο(15/6, 21.30) και μεθαύριο (16/6, 19.00).