Skip to main content

FIBA: Με Φασούλα η λίστα των παικτριών που αναμένεται να εντυπωσιάσουν στο Eurobasket Women 2021

Η έναρξη για το FIBA Eurobasket Women 2021 πλησιάζει, αφού από τις 17 έως τις 27 Ιουνίου 2021 οι 16 ομάδες που πήραν τα εισιτήρια για την τελική φάση θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους  στα γήπεδα της Γαλλίας και της Ισπανίας, με την διοργανώτρια Αρχή να παρουσιάζει την λίστα με τις παίκτριες που αναμένεται να... τραβήξουν την προσοχή μας στο τουρνουά, με την Μαριέλλα Φασούλα να συμπεριελαμβάνετε μεταξύ άλλων αθλητριών.

Η FIBA στην σχετική αναφορά της στην Μαριέλλα Φασούλα αναφέρει μερικά στοιχεία της, αλλά και ότι στους αγώνες των προκριματικών είχε κατά μέσο όρο 12.5 πόντους και 7.5 ριμπάουντ. Η FIBA στην σχετική της αναφορά, δηλώνει ότι: "Ενώ όλη η προσοχή τελευταία ήταν λόγω των πόντων της Φασούλα στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών, με τους οποίους έστειλε την Ελλάδα σε αυτό το τουρνουά, τώρα είναι ώρα να καταλάβουμε στο κατά πόσον αυτή είναι η στιγμή της σέντερ για να καθιερωθεί ως κορυφαίο ευρωπαϊκό αστέρι. Αν γυρίσουμε πίσω θα θυμηθούμε ότι έπαιξε στην διοργάνωση του 2017, με την επιτυχία της Ελλάδας που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, αλλά ήταν μόλις έφηβη. Έχει τις ικανότητες και το ποτένσιαλ να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις σε μεγάλα τουρνουά και πολύ πιθανόν να βοηθήσει την χώρα της να φέρει πάλι...τα πάνω κάτω". 

Στο άρθρο επίσης αναφέρεται ότι η Μαριέλλα Φασούλα υπέγραψε με την ομάδα EuroLeague Women, Περφουμαρίας Αβενίντα, οπότε τα βλέμματα  θα είναι πάνω της ακόμη περισσότερο.

 Οι υπόλοιπες αθλήτριες είναι:

Ιβάνα Ντόικιτς-Κροατία

doikic

Γκάμπι Γουίλιαμς-Γαλλία

williams

Γιούλια Ρεισιγκέροβα-Τσεχία

reisingerova

Ζάλα Φρισκόβετς-Σλοβενία

friskovec

Φραντσέσκα Παν-Ιταλία

pan

Μαρίκα Γκάγιτς-Βοζνία Ερζεγοβίνη

gajic

Κλάρα Λούντγκβιστ-Σουηδία

lundquist

Υβόνε Άντερσον-Σερβία

anederson