Skip to main content

Εθνική Νέων Γυναικών - Αρκετές αθλήτριες υποφέρουν από στομαχική διαταραχή

Δυσαρέσκεια επικρατεί στην αποστολή της Εθνικής Νέων γυναικών που βρίσκεται στη Ρουμανία για τη διεξαγωγή του Ευρωμπάσκετ U20 (Β' κατηγορία), με παίκτριες, αλλά και μέλη του τεχνικού επιτελείου να υποφέρουν από στομαχικές διαταραχές. 

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Superbasket, μια μέρα πριν τη μεγάλη μάχη με την οικοδέσποινα Ρουμανία τουλάχιστον 9 αθλήτριες υποφέρουν από στομαχικές διαταραχές, με την παρουσία τους στον κρίσιμο αγώνα να καθίσταται πολύ δύσκολη.

Το παιχνίδι με τη γηπεδούχο ομάδα της Ρουμανίας κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση όπου ξεκινούν τα νοκ άουτ ματς. Κι όμως στην αποστολή επικρατεί ιδιαίτερη ανησυχία και εκτιμάται ότι θα δοθεί μεγάλη μάχη, με το ζήτημα υγείας να έχει πάρει διαστάσεις. 

Όπως ειπώθηκε στους ενδιαφερόμενους από το ιατρικό επιτελείο είναι κάτι σαν ίωση με κύρια συμπτώματα τον πόνο στο στομάχι, τη διάρροια και άλλα. 

Υπό αυτό το πρίσμα, η μάχη κόντρα στη Ρουμανία αποκτά μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2/8 στις 18:00 στην Κραϊόβα.