Skip to main content

Φασούλα: «Μεγάλη νίκη, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα»

Η Μαριέλλα Φασούλα ήταν συγκλονιστική, στην νίκη της Εθνικής Γυναικών επί της Λετονίας, με την Ελληνίδα σέντερ να αναφέρει στην επιτυχία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Ήταν μια μεγάλη νίκη… Χρειαζόταν για την ψυχολογία μας, ενώ μέσα στο γήπεδο κάναμε αυτά που έπρεπε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Είναι ένα ωραίο συναίσθημα που κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολλή καλή ομάδα. Ο αγώνας με τη Λετονία είναι παρελθόν και κοιτάμε την αναμέτρηση της Κυριακής με την Ισπανία. Παίζουμε στο Ευρωμπάσκετ με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αν δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό θα έρθει και το αποτέλεσμα».

Ο αγώνας με τη Λετονία δείχνει τον δρόμο για τη συνέχεια στην Εθνική Γυναικών… «Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα και ειδικά στην άμυνα. Αυτή είναι η Εθνική που ξέρουμε… Κάναμε και λάθη αλλά τα κοντρολάραμε. Μείναμε μαζί ως το τέλος, βγάλαμε παραπάνω ενέργεια, πράγματα που δεν κάναμε στον αγώνα με το Μαυροβούνιο».

Για το τι μυστικά έχει να πει στις συμπαίκτριές της για την αυριανή αντίπαλο της Εθνικής Γυναικών, καθώς πολλές από τις αντίπαλες παίκτριες τις γνωρίζει από την θητεία της στο ισπανικό πρωτάθλημα η Φασούλα λέει…  «Τι μυστικά να πω, μιλάμε για τις καλύτερες παίκτριες. Δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι, τις ξέρουν καλά. Εμείς θα ακολουθήσουμε όσα θα μας πουν οι προπονητές μας, και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε κατά τη διάρκεια του αγώνα».