Skip to main content

Μποσγανά: «Όνειρο για μένα το Ευρωμπάσκετ»

Η Εθνική Γυναικών πέφτει σε μερικές ημέρες στην μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και η Έλενα Μποσγανά, με δηλώσεις της στην κάμερα της ΕΟΚ, μιλά για τους στόχους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Το Ευρωμπάσκετ ήταν ένα όνειρό για μένα και νιώθω υπέροχα. Από το 2017 όταν ήμουν μικρή και έβλεπα την ομάδα ανυπομονούσα πότε θα έρθει και η δική μου σειρά. Η ομάδα μας έχει στόχους και θα κοιτάξουμε να τους υλοποιήσουμε», ανέφερε η Έλενα Μποσγανά.

Η διεθνής φόργουορντ δεν έκρυψε ότι θεωρεί μεγάλη τιμή που φορά τη φανέλα με το εθνόσημο και παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό της. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι στην Εθνική ομάδα και να φοράω τη φανέλα με το εθνόσημο. Μπορεί να είμαι η μικρότερη, αλλά αυτό δεν έχει σημασία για μένα. Δεν αντιμετωπίζω τον εαυτό μου ως τη μικρότερη σε ηλικία στην ομάδα. Έχω απαιτήσεις από τον εαυτό μου και θεωρώ ότι και οι υπόλοιποι έχουν από εμένα».

Η Εθνική Γυναικών μετρά πια αντίστροφα για το παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο το Μαυροβούνιο με την Έλενα Μποσγανά να υποστηρίζει… «Έχουμε πια λίγες ημέρες μπροστά μας μέχρι να ξεκινήσει το Ευρωμπάσκετ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε ακόμα περισσότερο για να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Θέλουμε να χαρούμε τους αγώνες και να πετύχουμε τον στόχο μας, να κάνουμε δηλαδή το βήμα παραπάνω σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση. Κοιτάμε πλέον τον αγώνα με το Μαυροβούνιο. Η ομάδα μας έχει δουλέψει πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα και όλες μαζί θα δώσουμε τα πάντα μέσα στο παρκέ για να τα καταφέρουμε».