Skip to main content

Εθνική Ανδρών – Σε γκρουπ η επιστροφή στην Αθήνα

Η Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά και την ήττα από το Μαυροβούνιο και ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην Ελλάδα, η οποία, όμως, θα πραγματοποιηθεί… μετ’ εμποδίων.

Τόσο η ΕΟΚ όσο και οι ομοσπονδίες των υπόλοιπων χωρών, είχαν κλείσει τα εισιτήρια της επιστροφής για τις 11 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα μετά το φινάλε της διοργάνωσης. Από την στιγμή, όμως, που η ομάδα δεν πήρε την πρόκριση της για τα προημιτελικά, δεν έχει λόγο να παραμείνει για ακόμα μία εβδομάδα στην Μανίλα και κάπου εκεί ξεκινούν τα προβλήματα, καθώς τα εισιτήρια ήταν… δυσεύρετα.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια, οι άνθρωποι της ΕΟΚ βρήκαν 14 εισιτήρια για παίκτες και προπονητές, οι οποίοι θα αναχωρήσουν αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα με το Μαυροβούνιο. Μάλιστα, η επιστροφή στην  Αθήνα θα γίνει μέσω Κωνσταντινούπολης, καθώς δεν υπάρχει τσάρτερ για Ελλάδα.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα 15 μέλη της αποστολής, θα παραμείνουν στην Μανίλα μέχρι να βρεθούν πτήσεις για επιστροφή στην Αθήνα.

Να σημειωθεί πως αντίστοιχο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και άλλες ομάδες οι οποίες δεν θα συνεχίσουν στα προημιτελικά, όπως το Μαυροβούνιο, το οποίο θα επιστρέψει στην Ποντκγόριτσα μέσω Κωνσταντινούπολης και Αθήνας, πληρώνοντας… χρυσάφι τα εισιτήρια επιστροφής, τα οποία κοστολογούνται 250% πάνω από αυτά που είχαν ήδη κλειστεί!