Skip to main content

Ο ΟΠΑΠ εύχεται καλή επιτυχία στην Εθνική Ανδρών ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 (pics)

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, Ο ΟΠΑΟ, Χρυσός Χορηγός της ΕΟΚ, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική Ανδρών, ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο (25/8 – 10/9).

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων.  οι διεθνείς παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ανδρών, μέλη της διοίκησης της ΕΟΚ και του ΟΠΑΠ, καθώς και πρώην διεθνείς παίκτες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ: 

Ο Χρυσός Χορηγός της ΕΟΚ στηρίζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023

Ο ΟΠΑΠ, Xρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ όλων των κλιμακίων, ευχήθηκε “καλή επιτυχία” στην Εθνική Ανδρών, που προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 25 Αυγούστου ως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, το παρών έδωσαν οι Έλληνες διεθνείς και το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής, μέλη της διοίκησης του ΟΠΑΠ και της ΕΟΚ, καθώς και πρώην διεθνείς καλαθοσφαιριστές, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τη γαλανόλευκη φανέλα. Επίσης, στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ βρέθηκαν κορυφαία ονόματα του ποδοσφαίρου και του στίβου, καθώς και οι ΟΠΑΠ Champions, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο ΟΠΑΠ ενώνει τον ελληνικό αθλητισμό στο σύνολο του.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, υπογράμμισε: «Στον ΟΠΑΠ, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εδώ και δύο χρόνια έχουμε ενώσει τις δυνάμεις μας με την «επίσημη αγαπημένη», την ομάδα που έχει κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες. Άλλωστε, για τον ΟΠΑΠ, η στήριξη του ελληνικού αθλητισμού είναι διαχρονική προτεραιότητα. Η πρόκληση του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι μεγάλη, αλλά η Εθνική έχει δείξει ότι ξέρει να τα δίνει όλα. Κι αυτό είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο στον ΟΠΑΠ, είμαστε πραγματικά περήφανοι που στηρίζουμε αυτή την ομάδα».  

Ο Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, ανέφερε: «Σε λίγες μέρες, η Εθνική Ομάδα θα δώσει δυνατά φιλικά, με αντιπάλους τη Σλοβενία, τη Σερβία, την Ιταλία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ. Αυτά τα ματς θα είναι το καλύτερο ορεκτικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Γι’ αυτό, ο ΟΠΑΠ και η ΕΟΚ ετοιμάζουν ξεχωριστές εκπλήξεις, ιδιαίτερα για τους φιλάθλους που θα βρεθούν στις κερκίδες, στα εν Ελλάδι φιλικά, για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των διεθνών μας. Και μετά, ακολουθούν οι Φιλιππίνες. Το μόνο σίγουρό είναι ότι και εκεί, η «επίσημη αγαπημένη» δεν θα παίζει ποτέ μόνη της. Θα είμαστε όλοι δίπλα της».

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος, δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ ως Χρυσό Χορηγό που είναι δίπλα μας και είναι ένα κομμάτι του εαυτού μας. Η θετική ενέργεια που παίρνουμε από εσάς είναι δύναμή μας για την επόμενη περίοδο. Είναι πολύ σημαντικό ότι σήμερα βρίσκονται εδώ άνθρωποι, όχι μόνο από το χώρο του μπάσκετ που έχουν δοξάσει την Ελλάδα, αλλά και από το ποδόσφαιρο και τον στίβο. Σκέφτομαι πόσοι άλλοι άνθρωποι θα είναι κι εφέτος δίπλα μας και θα παρακολουθούν από τις τηλεοράσεις τους την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ, η οποία ενώνει τους Έλληνες. Όλες οι Εθνικές Ομάδες ενώνουν τους Έλληνες».

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, Δημήτρης Ιτούδης, επεσήμανε: «Ο ΟΠΑΠ είναι μια επιτυχημένη ομάδα, μια ομάδα η οποία κερδίζει, μία ομάδα η οποία ενώνει επίσης όλους τους Έλληνες. Είναι γεγονός ότι αυτή τη στιγμή ενώνετε όλο τον ελληνικό αθλητισμό. Η χορηγία σας είναι αρωγός στις προσπάθειές μας. Μας δίνει το έναυσμα για να κάνουμε το καλύτερο. Υποσχόμαστε ότι  θα παλέψουμε για κάθε μπάλα ώστε να είμαστε περήφανοι κι εμείς για την προσπάθειά μας, αλλά να κάνουμε κι εσάς περήφανους που μας στηρίζετε».

Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, Κώστας Παπανικολάου, τόνισε: «Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας ως αθλητές για τη στήριξη που μας παρέχετε. Βοηθάτε να κάνουμε τη δουλειά  μας καλύτερα και να αποδίδουμε μέσα στο παρκέ. Στόχος όλων μας είναι να δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό μέχρι την ημέρα που θα βρεθούμε στις Φιλιππίνες και να κάνουμε όλους τους Έλληνες ακόμη πιο υπερήφανους».