Skip to main content

Εθνική Εφήβων - Χάνει το υπόλοιπο Ευρωμπάσκετ U18 ο Σαμοντούροβ

Εκτός από τη συνέχεια του Ευρωμπάσκετ Εφήβων τέθηκε ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ μετά και τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα με τη Σλοβενία. 

Μόλις 1:40'' πρόλαβε να αγωνιστεί ο άτυχος νεαρός στην εν λόγω αναμέτρηση. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στη Σμύρνη όπου διεξάγεται το τουρνουά έδειξαν ότι υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική, με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής Εφήβων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΟΚ:

«Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ ήταν ο μεγάλος άτυχος της χθεσινής (1/8) ημέρας. Μόλις 1’40’’ μετά την έναρξη του αγώνα της Εθνικής Εφήβων με την Σλοβενία τραυματίστηκε και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο υπόλοιπο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων.

Υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις στη Σμύρνη όπου διεξάγεται η διοργάνωση, υπό την επίβλεψη του ιατρικού επιτελείου του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική, Ο παίκτης θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις με την επιστροφή του στην Αθήνα. Όλοι εύχονται περαστικά στον Αλέξανδρο και επιστροφή με υγεία στο παρκέ!»