Skip to main content

Μπουρδάνος: «Νιώθω ντροπιασμένος και αηδιασμένος»

Ο Σωτήρης Μπουρδάνος παρουσιάστηκε έξαλλος με την απόφαση της ΕΟΚ, χαρακτηρίζοντας την... παρανοϊκή!

 Ο παίκτης της Αχαγιάς, Σωτήρης Μπουρδάνος δεν είναι ευχαριστημένος από την απόφαση της ΕΟΚ να προβιβαστούν οι ομάδες οι οποίες είχαν ρεκόρ 10-8 (ΑΕΝΚ, Ιωνικός Νίκαιας) και όχι η ίδια, η οποία είχε 10-7 και με ένα παιχνίδι λιγότερο!

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Σωτήρης Μπουρδάνος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Όταν είχαν σταματήσει τα πρωταθλήματα λόγω του κορωνοϊού,είχα τη βεβαιότητα πως αν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες θα συνεχίζαμε. Είχα αφήσει κανονικά μάλιστα τα πράγματα μου στο σπίτι μου με τη σιγουριά πως θα παίζαμε και πάλι. Σε οποιαδήποτε συζήτηση έκανα με ανθρώπους του χώρου,στήριζα την άποψη μου αυτή με το επιχείρημα του μπάχαλου που θα δημιουργούνταν σε περίπτωση οριστικής διακοπής.

Χρησιμοποιούσα μάλιστα σαν παράδειγμα τη δική μου ομάδα και το ένα παιχνίδι λιγότερο που είχε με απόφαση της ομοσπονδίας. Δε περίμενα ποτέ ότι θα συνέβαινε κάτι τόσο παράλογο σαν το σημερινό. Στο μυαλό μου είναι ακόμα παράλογο το ότι δεν ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα απ' τη στιγμή που το υγειονομικό κομμάτι πήγε καλά, αυτό όμως είναι άλλη κουβέντα.

Σήμερα νιώθω ντροπιασμένος και αηδιασμένος για ένα και μοναδικό λόγο. Δε μου λέει κάτι εμένα προσωπικά μια άνοδος για την ομάδα μου,ίσα ίσα όπως τα μαγείρεψαν οι φωστήρες για να τους έχουν όλους ευχαριστημένους με πιάνει γέλιο. Μου λέει όμως πολλά και με εξόργιζει το σκεπτικό μιας τέτοιας παρανοϊκής απόφασης από ανθρώπους που κρατάνε τις τύχες του μπάσκετ στα χέρια τους. Με τους φίλους μου όταν έχουμε όρεξη, τέτοιες μ@λ#!ες δε κάνουμε. Δυστυχώς στη χώρα του βαθύ συντηρητισμού και της μπινιάς,το παράδοξο επικρατεί και πάλι.

Συγγνώμη, αλλά εγώ δε θα μείνω άλλο αμέτοχος, έχω σπάσει τα πόδια και το κεφάλι μου τόσα χρόνια για να είμαι δίπλα σ' αυτό που αγαπάω και έχω κουραστεί βαθύτατα να ασχολούμαι με πράγματα που δε μπορούν να εξηγηθούν σε κανένα λογικό κόσμο. Νομιζω πως το οφείλουμε στα νέα παιδιά που έρχονται, είναι τρελό να συνεχίσουν να ζουν μέσα στη σαπίλα που έχετε δημιουργήσει όλοι εσείς οι "σοβαροί"γραβατωμένοι μ@λ@#ες που σας τρώω στη μάπα 15 χρόνια τώρα.