Skip to main content

Ηλυσιακος - Στρέφεται σε Πολυτάρχου και έκανε κρούση σε Χριστόπουλο μετά το ναυάγιο με Μάντζαρη

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Ηλυσιακό εν μέσω μεταγραφικής περιόδου, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Superbasket οι κίτρινοι στρέφονται τον Μιχάλη Πολυτάρχου, μετά και το ναυάγιο με τον Αντώνη Μάντζαρη ο οποίος παρά την ανακοίνωση της μεταγραφής του δε θα αγωνιστεί στην ομάδα των Ιλισσίων.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Superbasket, Αντώνης Μάντζαρης και Ηλυσιακός δεν κόλλησαν τελικά, με αποτέλεσμα ο έμπειρος αθλητής να αποχωρήσει πρόωρα από το κλειστό «Αντώνης Φώτσης».

Παρόλα αυτά οι κίτρινοι θέλουν λύσεις από το πάνω ράφι, όπως εκείνη του Βαγγέλη Καράμπουλα, καθώς έχουν στόχο την άνοδο. 

Έτσι στρέφονται στην περίπτωση του Μιχάλη Πολυτάρχου, με τις συνομιλίες των δυο πλευρών να είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Ο Πολυτάρχου στο πρώτο μισό της σεζόν έπαιξε με τα χρώματα του Έσπερου Λαμίας στην Elite League όπου σε 7 συμμετοχές είχε 7.6 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κρούση έχει γίνει και στον Γιώργο Χριστόπουλο που μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Μίλωνα