Skip to main content

Πανιώνιος: «Οι πρόεδροι χειρίζονται το θέμα για τα ban και θα λυθεί στις προσεχείς ημέρες»

Ο Πανιώνιος ενημέρωσε για το ότι υπάρχει γνώση της κατάστασης με τα ban, αλλά και πως το θέμα θα λυθεί τις προσεχείς ημέρες.

Όπως έγινε γνωστό, η FIBA αποφάσισε να επεκτείνει τα δύο ban (για οφειλές ύψους περίπου 70.000 ευρώ) που υπήρχαν εις βάρος της ΚΑΕ, στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο! Αυτό σημαίνει πως, μετά την εναρμόνιση της ΕΟΚ με την FIBA, η ελληνική Ομοσπονδία καλείται να ενημερώσει την ομάδα της Νέας Σμύρνης και να τις δώσει διορία 20 ημερών, για την διευθέτησή του θέματος, όπως έκανε και με τις περιπτώσεις των ΑΕΚ και Ηρακλή.  Σε περίπτωση που ο Πανιώνιος δεν βρει λύση εντός της προθεσμίας, τότε  θα υπάρξει ανάκληση δελτίων.

Οι κυανέρυθροι ενημέρωσαν ότι τόσο οι δύο πρόεδροι της ομάδας μπάσκετ ανδρών όσο και η διοίκηση του ερασιτέχνη έχουν γνώση της κατάστασης σχετικά με τα ban για το οποία φυσικά δε φέρουν ευθύνη οι ίδιοι αλλά πρώην πρόεδροι ΚΑΕ των οποίων τα ίχνη αγνοούνται. Παρότι η ελληνική νομοθεσία δεν προβλέπει να πληρώνει ο ερασιτέχνης χρέη της ΚΑΕ οι δύο πρόεδροι χειρίζονται το θέμα και θα λυθεί στις προσεχείς ημέρες.