Skip to main content

Καυκής: «Πήρα ένα ρίσκο εις γνώσιν μου»

Για την ανάληψη της τεχνική ηγεσίας του ΝΕΟΛ, μίλησε στο EOK WEB Radio ο προπονητής της ομάδας του Ληξουρίου, Παναγιώτης Καυκής.

Αναλυτικά ο Καυκής μίλησε:

Για το ότι πήγε στον ΝΕΟΛ: «Πήρα ένα ρίσκο εις γνώσιν μου. Με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας με πάρα πολύ ωραίο τρόπο, τα βάλαμε κάτω, είδαμε τι χρειάζεται η ομάδα, μού είπαν ότι όλα τα αιτήματα είναι δεκτά και να έρθω να το παλέψουμε. Μου έκαναν πολύ εύκολο το έργο».

Για το τι βρήκε στην ομάδα όταν πρωτοπήγε: «Η ομάδα δεν ήταν στα καλύτερά της. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό staff ήταν ν’ ανεβάσουμε την ψυχολογία των παιδιών. Υπάρχει «σφυγμός», υπάρχει πολύ ταλέντο, αλλά λείπει ο παίκτης που θα «τραβήξει» την ομάδα. Τα παιδιά έδειξαν εμπιστοσύνη απ’ την πρώτη μέρα, εμπιστεύθηκαν το πλάνο μου και δικαιώθηκαν και αυτοί και εγώ για την απόφασή μου».

Για το αν θα κάνουν κάποια προσθήκη στο ρόστερ: «Θα γίνουν δύο προσθήκες. Μιλώντας και με τους ανθρώπους της ομάδας αποφασίσαμε ότι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Αυτό που μάς έδωσαν οι δύο νίκες είναι βαθμολογική «ανάσα» και το ψυχολογικό boost που θα «τραβήξουν» τα νέα παιδιά. Ψάχνουμε δύο παιδιά, ένα «ασσόδυο» και ένα «τριαροτεσσάρι». Έχουμε κάνει κάποιες επαφές με έναν παίκτη, είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά δεν είναι κάτι ακόμη τελειωτικό».