Skip to main content

Μαρούλης: «Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας»

Για την σπουδαία νίκη του ΝΕΟΛ απέναντι στην Δάφνη, αλλά και τους στόχους της ομάδας, μίλησε, μεταξύ άλλων, στο ΕΟΚ WEB Radio, ο Δημήτρης Μαρούλης.

Αναλυτικά ο φόργουορντ / σέντερ της ομάδας της Λέσβου μίλησε:

Για τη φετινή ομάδα του ΝΕΟΛ και τους στόχους της: «Φέτος έχει αλλάξει η ομάδα απ’ την αρχή, έχουμε νέο προπονητή, άλλη φιλοσοφία, καινούργιους παίκτες και κυρίως νέους ηλικιακά, οι οποίοι ήρθαν εδώ για να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Οι στόχοι μας είναι να παρουσιαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».

Για τη φετινή μείωση του μπάτζετ: «Νομίζω ότι είναι διαφορετική νοοτροπία, μπασκετική κυρίως, ν’ αναδειχθούν νέα παιδιά, νέα ταλέντα, νέοι παίκτες ηλικιακά. Υπάρχουν δυσκολίες προφανώς και οικονομικές, οπότε είπαμε να μειωθεί λίγο το μπάτζετ και να παρουσιάσουμε κάτι στο γήπεδο πιο νέο, πιο «φρέσκο», με ωραίες ιδέες, με τον κόουτς Κασαπίδη να μάς φέρνει ένα νέο «αέρα», να παλεύουμε κάθε παιχνίδι για ό,τι καλύτερο και μέρα με τη μέρα να ‘μαστε πιο ανταγωνιστικοί. Πιστεύω στο τέλος θα κάνουμε κάτι καλό».

Για τη στήριξη του κόσμου στον ΝΕΟΛ: «Ο κόσμος σιγά σιγά είναι δίπλα μας. Στο Ληξούρι τα παιδιά έχουν φτιάξει ένα δικό τους γκρουπ που είναι πάντα δίπλα μας, μάς στηρίζουν συνέχεια και εντός και εκτός. Υπάρχουν και κάποιοι φίλοι στην Αθήνα που είναι Ληξουριώτες και έρχονται σε οποιοδήποτε παιχνίδι παίζουμε στην Αθήνα, με τα πανό τους, τις σημαίες τους, το τύμπανό τους και μάς δίνουν ρυθμό και παλμό σε κάθε αγώνα. Όλο αυτό μάς δίνει πολύ μεγάλη δύναμη για να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε, γιατί αν δεν υπήρχε ο κόσμος και η στήριξή του δε θα τα είχαμε καταφέρει».

Για το αν το Ληξούρι έχει αποκτήσει μπασκετική κουλτούρα: «Όταν ανεβήκαμε στη Γ’ Εθνική, άλλαξε πολύ το μπάσκετ από τότε. Νομίζω πως το Ληξούρι έχει αποκτήσει μπασκετική κουλτούρα και ευελπιστούμε εμείς, η ομάδα, ο κόσμος και οι ομάδες του Ληξουρίου να προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε αυτό. Να μείνει η δική μας ομάδα όσο μπορεί στις εθνικές κατηγορίες όσο παραπάνω γίνεται, γιατί είναι καλό και για τα νέα παιδιά να μπουν στο χώρο του αθλητισμού και γενικότερα».