Skip to main content

Μαχητές Πειραματικό: Μία ανανέωση, μια μεταγραφή

Την απόκτηση του Παντελή Χαραλαμπίδη και την ανανέωση του Δημήτρη Γεωργίου για την νέα αγωνιστική σεζόν έκαναν γνωστές μέσω ανακοίνωσης οι Μαχητές Πειραματικό.

Αναλυτικά:

"-Για 4η συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά ο Δημήτρης Γεωργίου θα είναι αθλητής του συλλόγου των Μαχητών Πειραματικό .
Ο Δημήτρης είναι 23 ετών και συμβαδίζει με το νέο σχεδιασμό που θα ακολουθήσει ο σύλλογος , δίνοντας χώρο στους νέους αθλητές .
Η διοίκηση του εύχεται καλή αθλητική σεζόν , να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις , με υγεία και χωρίς τραυματισμούς .
Δημήτρης Γεωργίου : Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωσή μου και εύχομαι και η τέταρτη σεζόν μου στην ομάδα να συνδυαστεί με επιτυχίες .Στόχο μου αποτελεί να βοηθήσω την ομάδα να εξαργυρώσει την συνεχή της άνοδο τόσο στο οργανωτικό όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι .Τέλος ,εύχομαι να έχουμε μια χρόνια γεμάτη ευχάριστες στιγμές και μακριά από τραυματισμούς.

-Ο σύλλογος των Μαχητών Πειραματικό ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Χαραλαμπίδη Παντελή .
Ο αθλητής είναι γεννημένος το 2002 και με ύψος 1.98μ. αγωνίζεται στη θέση του PF. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με την ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας . Στην ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας ήταν 1ος σκόρερ και 4ος στον όμιλο .
Χαραλαμπίδης Παντελής : Χαίρομαι που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μια παραδοσιακή δύναμη στην Β’ εθνική. Ελπίζω με την παράδοση που έχει η ομάδα αυτή, να δίνει ευκαιρίες σε νέους παίχτες, να φτιάξουμε ένα δυνατό νεανικό σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει στον όμιλο μας. Εύχομαι τα καλύτερα στους συμπαίκτες μου και σε όλες τις ομάδες , να τελειώσουμε αυτό πρωτάθλημα υγιείς και μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει".