Skip to main content

Παπάγος: Τέλος ο Διαμαντόπουλος από τον πάγκο των Στρατηγών

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παπάγου αποτελεί ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, καθώ με ανάρτηση του στα social media, ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από τον πάγκο των Στρατηγών.

Ο 41χρονος προπονητής αιτιολόγησε την απόφαση του, λέγοντας πως, μετά από παρουσία δύο ετών στον πάγκο του Παπάγου, αποφάσισε να βρει το επόμενο μεγάλο κίνητρο στην καριέρα του.

Αναλυτικά το αντίο του Διαμαντόπουλου στην ομάδα του Παπάγου:

Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος έτσι κ αυτό το ταξίδι έφτασε στο τέλος του... Είναι προσωπική απόφαση μου να αποχωρήσω κ να προσπαθήσω να βρω το επόμενο μεγάλο κίνητρο στη νέα μου καριέρα.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους αθλητές που συνεργάστηκα ήταν τιμή μου κ πολύ μεγάλη ευχαρίστηση  να δουλεύω μαζί τους ,καθώς κ τον Πρόεδρο της ομάδας τον κύριο Αναστάσιο Καιμακη έναν εξαιρετικό άνθρωπο με απόλυτα σωστή αντίληψη για τον αθλητισμό κ τις αρχές που πρέπει να έχει μια ομάδα .

Το ευχαριστώ στον κόσμο κ στη διοίκηση είναι λίγο για ότι ζήσαμε ,για την απόλυτη στήριξη κ αγάπη αυτά τα δύο χρόνια δυστυχώς η πανδημία μας χάλασε τα όνειρα που είχαμε βάλει, παρόλαυτα ζήσαμε έντονες στιγμές που θα μείνουν στο μυαλό μας από το ότι φτάσαμε να παίξουμε στο κύπελλο Ελλάδας με ομάδα Α1 μετά από πολλά χρόνια μέχρι την τεράστια νίκη μέσα στην Μάνδρα παίζοντας στην παράταση με έναν  μόνο έμπειρο παίκτη κ τέσσερις μικρούς...

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον αρχηγό της ομάδας τον Μιχάλη Υφαντή για την απόλυτη στήριξη, για την αφοσίωση του κ για ότι έκανε για μένα αυτά τα δύο χρόνια...Σας ευχαριστώ όλους η σχέση μας δεν τελειώνει ποτέ έχει μόνο μικρά διαλείμματα..Εύχομαι στην ομάδα μόνο επιτυχίες κ στον νέο προπονητή που θα αναλάβει να είναι καλότυχος κ να του πάνε όλα τέλεια...Εις το επανιδείν...