Skip to main content

Γεωργοπαπαδάκος: «Απλά περήφανος για τον Εθνικό»

Ο Νίκος Γεωργοπαπαδάκος, με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα, δήλωσε τυχερός που αποτέλεσε μέλος του Εθνικού και περήφανος για την ομάδα του Πειραιά, αναφορικά με την στάση της διοίκησης προς τους παίκτες.

Να θυμίσουμε πως οι Πειραιώτες είναι μία από τις ελάχιστες ομάδες που, παρά την πρόωρη  διακοπή της σεζόν λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, φρόντισαν να τακτοποιήσουν όλες τις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντι στους παίκτες τους, όχι μόνο  μέχρι την στιγμή της διακοπής, αλλά για ολόκληρη την σεζόν.

Αναλυτικά:

«Οι σοβαρές ομάδες δημιουργούνται από σοβαρές διοικήσεις. Εγώ προσωπικά νιώθω πολύ τυχερός που αποτέλεσα μέλος της επιτυχημένης πορείας του Εθνικού , που τη φετινή χρόνια παρότι το πρωτάθλημα λόγω πανδημίας δεν ολοκληρώθηκε κ η ομάδα μας δε βρισκόταν στις ‘αμεσες ‘ θέσεις ανόδου , οι άνθρωποι της φρόντισαν να τακτοποιήσουν όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου…Πιο συγκεκριμένα ,οι άνθρωποι λοιπόν δεν έκριναν την ομάδα βάσει αποτελεσμάτων όπως κάνει η πλειοψηφία των ομάδων αλλά βάσει συμφωνιών που έκλεισαν το περασμένο καλοκαίρι. Απλά περήφανος!»