Skip to main content

Απέκτησε τον Μιχαήλ ο Εθνικός

Ο Εθνικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αποστόλη Μιχαήλ.

Αναλυτικά:

H επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αποστόλη Μιχαήλ (2001, 1.91μ.). Ο 22χρονος ταλαντούχος γκαρντ, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Δούκα, αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας μετά τις ανανεώσεις του Στέλιου Καραφαντή και του Δημήτρη Ιωάννου.
Ο Αποστόλης Μιχαήλ έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της ΑΕΕΠ Χαλκίδας (2 Πρωταθλήματα παίδων ΕΣΚΑΣΕ), του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ (Πρωταθλητής ΕΣΚΑ και τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων). Ο πρώτος σταθμός στην επαγγελματική του καριέρα ήταν ο Ερμής Σχηματαρίου, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική. Στη συνέχεια είχε ένα μικρό πέρασμα από τη XBA (Β’ Εθνική) και το καλοκαίρι του 2021 πήρε μεταγραφή στον Δούκα. Με τον ΑΣΕΔ πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και τη σεζόν 2022-23 ήταν δεύτερος σκόρερ της ομάδας του (9,8 πόντους κατά μέσο).
Ο Αποστόλης Μιχαήλ δήλωσε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή, που η νέα σεζόν θα με βρει σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Εθνικός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και προσωπικά τον κόουτς Χουμπαυλη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου».