Skip to main content

ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ: Το προπονητικό επιτελείο της νέας χρονιάς

Η ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ ανακοίνωσε το προπονητικό επιτελείο της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά:

Η ΦΕΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη στελέχωση του του προπονητικού επιτελείου της ανδρικής ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Δύο προπονητές θα είναι οι άμεσοι συνεργάτες του head coach Λάμπρου Μπάρτζου, στα θέματα μπάσκετ, αλλά και φυσικής κατάστασης. Ο λόγος για τους προπονητές μπάσκετ Κώστα Μπασέα και Γιώργο Κύριο.
Για τον Μπασέα, δεν υπάρχουν λόγια… Πρόκειται για ένα αξιαγάπητο μέλος της της μπασκετικής οικογένειας της ΦΕΑ, διαθέτει μακροχρόνια παρουσία στην ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας ως αθλητής κι έπειτα ως προπονητής στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής, έχοντας καταγράψει σημαντικές επιτυχίες με τον σύλλογο. Είχε φορέσει την “κυανόλευκη” φανέλα τη σεζόν 2015-16 συμμετέχοντας στον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής του Νότου, ενώ το 2018 πανηγύρισε τον τίτλο του υπερπρωταθλητή στη Β’ ΕΣΚΑ.
Διαθέτει πτυχίο ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση, αποτελεί προπονητής στις ακαδημίες της ΦΕΑ τα τελευταία χρόνια, στο μισό της περυσινής σεζόν ήταν βοηθός προπονητή στον Σπόρτιγκ και στο δεύτερο μισό συν την φετινή άμεσος συνεργάτης του νυν προπονητή της ΦΕΑ, του Λάμπρου Μπάρτζου στον Εύνικο.
Ο Γιώργος Κύριος από την άλλη πλευρά, είναι γεννημένος το 1992 και προπονητής Γ’ κατηγορίας. Έχει εργαστεί στις ακαδημίες του ΚΑΟ Μελισσίων το 2014-15, του Φοίνικα Πειραιά 2017-19, ήταν βοηθός προπονητής στον ΕΦΟΑ στη Γ’ ΕΣΚΑ το 2016-18 κα του γυναικείου τμήματος του ΚΑΟ Μελισσίων στην Α2 το 2021-23, ενώ τη σεζόν 2020-21 ήταν τεχνικός του εφηβικού τμήματος του Σπόρτιγκ. Την αγωνιστική σεζόν 2017-18 μάλιστα οι είχαν συνεργαστεί ξανά με τον Λάμπρο Μπάρτζο υπό τις οδηγίες του coach Στέλιου Σταϊκόπουλου. Εκείνος ήταν παίκτης του ΚΑΟ Μελισσίων και ο νέος προπονητής της ΦΕΑ βοηθός προπονητή στον πάγκο της ομάδας των βορείων προαστίων.
Η διοίκηση της ΦΕΑ εύχεται σε όλο το προπονητικό team υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων της ομάδας.