Skip to main content

Πανελευσινιακός - Συνεχίζει με δίδυμο Κάργιαννη - Παναγιωτόπουλου

Όπως ανακοίνωσε ο Πανελυσινιακός το δίδυμο Κάργιαννη - Παναγιωτόπουλο θα συνεχίσει να καθοδηγεί την ομάδα μπάσκετ γυναικών, με τους δυο τεχνικούς να ανανέωνουν τη συνεργασία τους.

Όσον αφορά τον κόουτς Κάργιαννη, ανανεώνει τη συνεργασία του τόσο για το τμήμα γυναικών, όσο και για εκείνο των νεανίδων. Παράλλα, ο φέρελπις τεχνικός Πάνος Παναγιωτόπουλος, ήταν προπονητής στην ομάδα των νεανίδων στο δεύτερο μισό της σεζόν 2021-22. Πλέον θα είναι και στην ομάδα γυναικών, όντας άμεσος συνεργάτης του κόουτς Κάργιαννη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Πανελευσινιακού:

«Το Σωματείο μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Κάργιαννη, ως προπονητή του Γυναικείου μας τμήματος καθώς και του τμήματος των Νεανίδων. Μετά την πολύ καλή συνεργασία με τον έμπειρο προπονητή στο δεύτερο μισό της σεζόν, αποφασίστηκε ότι αξίζει την ευκαιρία να δημιουργήσει την ομάδα της επόμενης χρονιάς. Coach, η οικογένεια του Πανελευσινιακού σου εύχεται καλή επιτυχία!»

«Το σωματείο μας ανακοινώνει τη συνέχεια της συνεργασίας του με τον προπονητή Πάνο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος μετά το πέρασμα του από το τμήμα Νεανίδων στο δεύτερο μισό της τελευταίας σεζόν, παραμένει ως ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή Γιάννη Κάργιαννη στα τμήματα Γυναικών και Νεανίδων.

Coach, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!»