Skip to main content

Δελημπαλταδάκης: «Να δημιουργήσουμε μια ΕΣΚΑ που οι πάντες θα χαίρονται να είναι μέλη της» (pic)

Το μήνυμα του ενόψει των εκλογών τη ΕΣΚΑ, που θα διεξαχθούν στις 28 Ιουνίου, έστειλε, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, ο υποψήφιος πρόεδρος της Ένωης, Τάσος Δελημπαλταδάκης.

Ο κος Δελημπαλταδάκης, με το μήνυμα του, κάλεσε όσου έχουν διάθεση, όραμα και μεράκι για την ΕΣΚΑ, να δηλώσουν την υποψηφιότητα τους για το επόμενο ΔΣ, ώστε η Ένωση να λειτουργήσει σαν μια μικρή Ομοσπονδία, που οι πάντες θα χαίρονται να είναι μέλη της.

Αναλυτικά το μήνυμα του Τάσου Δελημπαλταδάκη:

Από σήμερα Δίνω όλο το βάρος της προεκλογικής μου εκστρατείας στην διεκδίκηση της προεδρίας της ΕΣΚΑ , για τις εκλογές που θα γίνουν στις 28/06/2021 ! ´Ηλπιζα θα είχαμε ξεμπερδέψει από την εκλογική διαδικασία της ΕΟΚ , αλλά..! Επειδή δεν θα έχω ψηφοδέλτιο με συμβούλους της αρεσκείας μου ( είναι κάτι που το απεχθάνομαι ) καλώ όσους έχουν Διάθεση / χρόνο / όραμα / Μεράκι ώστε η ΕΣΚΑ να λειτουργήσει σαν μια μικρή ομοσπονδία , να δηλώσoυν υποψηφιότητα για το επόμενο ΔΣ της ΕΣΚΑ ! Όλοι μαζί θα δείξουμε στους πάντες τον τρόπο να βγουν ΝΕΟΙ αθλητές/αθλήτριες , ΝΕΟΙ προπονητες , ΝΕΟΙ διαιτητες , ΝΕΟΙ Team managers!

Ο τρόπος λειτουργίας της ΕΣΚΑ θα είναι κάτι τελείως ξεχωριστό από ότι έχετε γνωρίσει μέχρι τώρα ( Όσον αφορά το Μπασκετικό κομμάτι ). Θα Δημιουργήσουμε μια ΕΝΩΣΗ που οι πάντες θα χαίρονται να είναι μέλη της