Skip to main content

Προσφυγή από μέλος της παράταξης Φασούλα, ζητάει να μην ψηφίσουν τα 73 σωματειά ή να αναβληθούν οι εκλογές

Στον «αέρα» για ακόμη μία φορά βρίσκονται οι εκλογές της ΕΟΚ, καθώς μέλος της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα κατέθεσε προσφυγή στο Πρωτοδικείο, ζητώντας είτε την ακύρωση δικαιώματος ψήφου 73 σωματείων είτε αναβολή των εκλογών.

Ο Αθανάσιος Τρακάλας, μέλος της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα κατέθεσε προσφυγή στο Πρωτοδικείο των Αθηνών σήμερα (7/9) το πρωί ζητώντας είτε την ακύρωση της δικαστικής απόφασης περί δικαώματος ψήφου των 73 σωματείων είτε την αναβολή των εκλογών. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι αρχαιρεσίες που έχουν προγραμματιστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου να βρίσκονται για ακόμη μία φορά... στον αέρα. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η προσφυγή:

Α) Να ακυρωθεί και ανακληθεί η προσβαλλόμενη από 30-8-2021 προσωρινή διαταγή του πρωτοδικείου Αθηνών που εκδόθηκε μετά από συζήτηση στις 30-8-2021 και επί της ΓΑΚ 65753/2021 (ΕΑΚ 7059/2021) αίτησης ασφαλιστικών μέτρων προσωρινής ρύθμισης κατάστασης με μη αυτοτλές αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής. 

Β) Άλλως καο όλως επικούρως να αναβληθούν ( για το απολύτως αναγκαίο χρονικό διαστήμα) οι επικείμενες αρχαιρεσίες της 12-9-2021 της υπό Β καθ' ης, μέχρι την έκδοση επί της κύριας αίτησης των υπό Α καθ' ων.