Skip to main content

Ιλανίδης: «Ο Παπανικολάου είναι ένας άνθρωπος με όραμα και σχέδιο για το μπάσκετ» (vid)

Στο «Serresport» μίλησε ο Νίκος Ιλανίδης, με τον υποψήφιο για το Δ.Σ της ΕΟΚ, ενόψει των επερχόμενων εκλογών της Ομοσπονδίας, να μιλά για την απόφαση του να βρεθεί στο πλευρό του Άγγελου Παπανικολάου, αλλά και για την επόμενη ημέρα του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά:

«Έχω θέσει την υποψηφιότητα μου για τις εκλογές που θα γίνουν στις 29 Μαρτίου, για το Δ.Σ της ΕΟΚ.  Είναι μια δύσκολη εκλογική μάχη. Με το όραμα και την αγάπη που έχω για το μπάσκετ, συστρατεύτηκα στο πλευρό του Άγγελου Παπανικολάου, είναι γιατρός, είναι ο άνθρωπος που στηρίζει χρόνια την ομάδα του Μεσολογγίου και πάνω από όλα ένας νέος άνθρωπος με όραμα και με σχέδιο για την επόμενη ημέρα του μπάσκετ».

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μου δίνετε την ευκαιρία να απευθυνθώ στους ανθρώπους και τα σωματεία που θα ψηφίσουν στις εκλογές. Όσα σωματεία μας ακούνε, νομίζω με γνωρίζουν, ξέρουν ποιος είμαι και με ανιδιοτέλεια και πολύ αγάπη θα κάνω  αυτή την προσπάθεια, για το καλό του μπάσκετ».

«Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου, οι ζυμώσεις και οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ είναι μεγάλες. Έτσι, μέσα από φίλους και από ανθρώπους που έχω, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, χτίσει σχέσεις και επαφές πανελλαδικά, το σχέδιο που μου παρουσιάστηκε, ήταν κάτι που προσωπικά μου κέντρισε το ενδιαφέρον και κέρδισε την εμπιστοσύνη μου. Έτσι, αποφάσισα να μπω σε αυτή τη συνολική προσπάθεια και θα εκπροσωπήσω στην Αν. Μακεδονία και Θράκη τον συνδυασμό μας, τους ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να εκλεγούν, για την επόμενη ημέρα του μπάσκετ, πάντα ενωμένοι. Αυτό που είπα στην ανακοίνωση μου, ελπίζω η επόμενη ημέρα να μας βρει ενωμένους, γιατί έχουμε μεγάλα θέματα, είναι οι εθνικές ομάδες, είναι τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, που θα πρέπει να δούμε τι πρέπει να γίνει, με τις κλειστές λίγκες. Υπάρχουν τεράστια θέματα στο μπάσκετ, εγώ είμαι πρόθυμος να μπω σε αυτή την μάχη και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».