Skip to main content

ΕΟΚ: «Όταν οι φορείς αποφασίσουν την επανέναρξη, θα είμαστε έτοιμοι»

Η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω κορονοϊού έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, με τους αρχηγούς των ομάδων της Α2, μέσω ανακοίνωση τους, να ζητούν την βοήθεια της ΕΟΚ για την επανέναρξη της Λίγκας.

Έτσι η Ομοσπονδία, με ανακοίνωση της, ξεκαθαρίζει πως δεν είναι στο χέρι της η επανέναρξη των πρωταθλημάτων, όμως τόνισε πως θα είναι άμεσα έτοιμη για την επανεκκίνηση, όταν το αποφασίσουν οι αρμόδιοι φορείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΕΟΚ κρίνει απαραίτητο να προβεί σε διευκρινίσεις προς αποφυγή παρεξηγήσεων και σύγχυσης που σκόπιμα ή μη επιχειρείται να δημιουργηθούν.

Η διακοπή της αγωνιστικής δράσης στις διοργανώσεις που τελούν υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας έγινε κατόπιν των ανακοινώσεων – εντολών που έγιναν δημόσια και με έμφαση από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς και με αυτονόητη την υποχρέωση να υπακούσουμε και να πειθαρχήσουμε.

Η ΕΟΚ δηλώνει κατηγορηματικά ότι όταν οι ίδιοι αυτοί φορείς αποφασίσουν ότι είναι δυνατή η επανέναρξη των αγώνων στις διοργανώσεις που έχουν επιβάλλει τη διακοπή, θα είναι άμεσα έτοιμη για την επανεκκίνηση".