Skip to main content

ΛεΜπρόν: «Δεν μπορούμε να φτάσουμε την ταχύτητα των Ρόκετς»

Μιλώντας μετά την ήττα των Λέικερς από τους Ρόκετς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τόνισε πως η ομάδα του Λος Άντζελες δεν μπορεί να φτάσει την ταχύτητα των αντιπάλων της.

Οι Λέικερς ηττήθηκαν από τους Ρόκετς στο Game 1 του δεύτερου γύρου των playoffs του ΝΒΑ και ο «Βασιλιάς» τόνισε πως οι Λέικερς θα πρέπει να προσέξουν την ταχύτητα της ομάδας του Χιούστον στο δεύτερο ματς της σειράς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης των δύο ομάδων, ο «Βασιλιάς» δήλωσε πως: «Μπορείς να το δεις στο φιλμ, στο σκάουτινγκ. Δεν μπορείς να το κατανοήσεις όμως μέχρι να βγεις εκεί έξω στο παρκέ και να το νιώσεις. Αυτό έγινε απόψε. Νιώσαμε στο πετσί μας την ταχύτητα τους και αυτήν πρέπει να προσέξουμε στο Game2».

Εν συνεχεία πρόσθεσε πως: «Δεν αρκεί μόνο να κινείς τα πόδια, αλλά εξ ίσου και τα χέρια.Είναι σπουδαίοι με τα χέρια τους. Πρέπει να καταλάβεις πως αν γίνει το λάθος χρειάζεται να επιστρέψουμε πίσω γρήγορα. Πρέπει να προσαρμοστείς σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πως θα παίξουμε αρκετές φορές μαζί τους, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν μπορείς να φτάσεις την ταχύτητα τους».