Skip to main content

ΕΟΚ: Συνάντηση στις ΗΠΑ ανάμεσα σε Διαμαντίδη και Καλαμπόκη με Πιτίνο

Το ταξίδι των Δημήτρη Διαμαντίδη και Γιάννη Καλαμπόκη στις ΗΠΑ, για την ανεύρεση νεαρών Ελλήνων παικτών για το πρόγραμμα «Greek Abroad» ολοκληρώνεται και με αφορμή την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, στην Νέα Υόρκη, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Ρικ Πιτίνο, σύμβουλο της ΕΟΚ, σε θέματα ανάπτυξης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ομοσπονδίας:

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Γιάννης Καλαμπόκης επιστρέφουν από τις ΗΠΑ όπου είχαν ταξιδέψει προκειμένου να δουν νεαρούς Έλληνες αθλητές της διασποράς στο πλαίσιο του προγράμματος “Greek Abroad”.

Διαμαντίδης και Καλαμπόκης ταξίδεψαν σε Νέα Υόρκη και Σικάγο. Στη Νέα Υόρκη συναντήθηκαν με τον Ρίκ Πιτίνο, ο οποίος είναι σύμβουλος σε θέματα ανάπτυξης, προσφέροντας την τεχνογνωσία από το NCAA και προτάσεις για τους τρόπους εφαρμογής της στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ, συνομίλησαν μαζί του και παρακολούθησαν προπονήσεις.

Σημαντική ήταν η συνεισφορά του Τζέιμς Πριστούρη στο όλο εγχείρημα της ΕΟΚ στις ΗΠΑ, καθώς βοήθησε σημαντικά σε πρακτικά θέματα προπονήσεων και συντονισμού. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που κλιμάκιο της ΕΟΚ κάνει ένα ανάλογο ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς στόχος είναι να μην χαθεί κανένα ταλέντο, είτε εντός, είτε εκτός των τειχών.