Skip to main content

Συμπόρευση ΕΟΚ – ΕΣΑΚΕ σε χορηγικό πλαίσιο

Η συνεργασία του ΕΣΑΚΕ με την ΕΟΚ, με στόχο την ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ συνεχίζεται.

Έτσι, με κοινή τους ανακοίνωση, οι δύο οργανισμοί κάνουν γνωστή την συστράτευση τους, σε θέματα που αφορούν την στρατηγική και εμπορική εκμετάλλευση των χορηγικών τους δικαιωμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ συμπορεύονται και συνεργάζονται έμπρακτα τα τελευταία χρόνια με στόχο την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του αθλήματος που υπηρετούν και πρεσβεύουν, ώστε από κοινού να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες για την ανάδειξή του.

Με βάση την αγαστή αυτή συνεργασία και την οριοθέτηση κοινών στόχων, οι διοικήσεις των δύο θεσμικών φορέων της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, αποφάσισαν από κοινού την συστράτευση των δύο οργανισμών σε θέματα που αφορούν την στρατηγική και εμπορική εκμετάλλευση των χορηγικών τους δικαιωμάτων στο εύρος των δραστηριοτήτων τους.

Η συμπόρευση του ΕΣΑΚΕ και της ΕΟΚ σε χορηγικό πλαίσιο, προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία ποιοτικής και ποσοτικής αναβάθμισης για τα επόμενα τρία χρόνια, τόσο στον τομέα της κοινωνικής εξωστρέφειας και διείσδυσης στην ελληνική κοινωνία όσο και στον τομέα της εμπορικής εκμετάλλευσης.