Skip to main content

ΕΟΚ – Funbasket σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Το πρόγραμμα FunBasket της ΕΟΚ συνεχίζεται, με πιο πρόσφατους σταθμούς την Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Οι μικροί έπαιξαν μπάσκετ, οι μεγάλοι ήταν εκεί για να χαρούν και να διασκεδάσουν μαζί τους σε ένα ακόμη Fun Basket που φιλοξενήθηκε στην Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική.

Μπάσκετ στη Γέφυρα

Το FunBasket ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε μικρά παιδιά και τους συστήνει το μπάσκετ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του σωματείου ΜΓΣ Γέφυρας, που βοήθησε και στη διεξαγωγή. Πήραν μέρος 140 παιδιά από σχολεία της περιοχής (από νηπιαγωγεία ως και Δ’ Δημοτικού) και ομάδες. Οι σύλλογοι οι οποίοι συνεργάστηκαν είναι οι ΜΓΣ Γέφυρας, ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, ΑΣ Όλυμπος Ελευθερίου/Κορδελιού, ΓΑΣ ΚΟυφαλίων, Μ. Αλέξανδρος Καλοχωρίου, ΑΣ Ιωνικός Διαβατών, ΑΜΣ Πύργος Χαλάστρας. Τα παιδιά πήραν μέρος σε πολλά παιχνίδια και χάρηκαν το ίδιο το παιχνίδι. Σημαντική ήταν η συμβολή του περιφερειακού προπονητή Μιχάλη Τσάικου, ενώ η εξέδρα γέμισε δύο φορές για τα δύο γκρουπ παιδιών που έπαιξαν μπάσκετ.

Στο γήπεδο της Νικήτης

Στην όμορφη Νικήτη Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε το FunBasket στις 14 Μαϊου με τη συμμετοχή 100 αθλητών και μαθητών της περιοχής με τη συμμετοχή των σωματείων ΑΟΣ Οι Σίθωνες, ΑΟΚ Ν. Μαρμαρά, ΚΑΟΧ, ΜΒΑ, ΑΣ Ξέρξης Ν. Ρόδων, ΑΟ Πολυγύρου. Πήραν μέρος σωματεία της ΕΚΑΣΧ, αλλά και πολλοί μαθητές σχολείων ή ακόμη και παιδικών σταθμών που γνωρίστηκαν για πρώτη φορά με το αγαπημένο μας άθλημα. Το γηπεδούχο σωματείο ΑΟΣ Οι Σίθωνες ήταν άψογος οικοδεσπότης, ενώ και σε αυτό το τουρνουά ήταν σημαντική η βοήθεια του περιφερειακού ομοσπονδιακού προπονητή Μιχάλη Τσάικου.