Skip to main content

Νικολόπουλος: «Θεωρούμε ότι το Final 8 του κυπέλλου στέφθηκε με επιτυχία»

Επιτυχημένη χαρακτήρισε την διεξαγωγή του Final 8 στο Ηράκλειο Κρήτης, με δηλώσεις του στο ΕΟΚ WEB Radio, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Νίκος Νικολόπουλος.

Αναλυτικά ο Γ.Γ της ΕΟΚ μίλησε:

Για τη διεξαγωγή του Final-8 στο Κύπελλο: «Έπρεπε να έρθει η στιγμή αυτή και ήρθε στα 48 χρόνια, πολύ αργότερα σε σχέση με άλλες χώρες. Το είχαμε εξαγγείλει από πέρυσι ότι θα το κάνουμε και το κάναμε, με τη βοήθεια όλων. Θεωρούμε ότι στέφθηκε με επιτυχία, αλλά και λάθη να υπήρχαν, που προφανώς και θα υπάρχουν και θα τα δούμε στην πορεία, αυτά είναι για να βελτιωνόμαστε, για να το κάνουμε καλύτερα του χρόνου. Οτιδήποτε αναγνωρίζεται ως λάθος σίγουρα διορθώνεται κιόλας».

Για την ανταπόκριση απ’ τον κόσμο: «Σίγουρα άρεσε και αυτό φάνηκε και απ’ τη Συνέντευξη Τύπου την περασμένη βδομάδα, όταν όλες οι ομάδες επικρότησαν και χειροκρότησαν αυτήν την επιλογή. Στο νησί δε μείναμε άπραγοι, η ΕΟΚ συμμετείχε σε διάφορες δράσεις και γεγονότα. Επισκεφθήκαμε ειδικό σχολείο, έγινε μια ημερίδα με θέμα πάντα τη βοήθεια στα παιδιά, έγινε αιμοδοσία σε συνεργασία με τον Παγκρήτιο σύλλογο “ΑΙΜΑΤΟΚΡΗΤΗΣ ”. Και εντός του γηπέδου τα πράγματα “κύλησαν” καλά, η παρουσία του κόσμου ήταν ιδιαίτερη. Αν εξαιρέσουμε τις λεπτομέρειες οι οποίες έχουν διαπιστωθεί, αλλά ακόμα δεν έχουν αποτυπωθεί στο “χαρτί”, η ”γεύση” που μένει είναι γλυκιά».