Skip to main content

Χαμός με Ράντονιτς στη συνέντευξη Τύπου: «Δεν έχω ιδέα για τον Ποτσέκο»

Ο προπονητής του Παναθηναικού, Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε μετά την νίκη της ομάδας του επί του Κολοσσού Ρόδου με 87-80, τονίζοντας ότι οι "πράσινοι" πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι κατά την διάρκεια του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν την ομάδα του να συζητά με τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του "τριφυλλιού".

Ο προπονητής του Παναθηναικού, Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε ότι: «Ήταν πολύ καλό το ξεκίνημα του αγώνα για μας. Η άμυνά μας ήταν όπως πρέπει να είναι. Αποκτήσαμε ένα μεγάλο προβάδισμα στο τέλος της τρίτης περιόδου. Στην τελευταία περίοδο δεχτήκαμε 31 πόντους στην άμυνα, κάναμε πολλά λάθη και επιτρέψαμε στον Κολοσσό να πλησιάσει. Σε ένα ματς Κυπέλλου αυτό που μετρά είναι η νίκη. Έχουμε λιγότερες από 24 ώρες πλέον για να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για τα δημοσιεύματα από την Ιταλία περί Τζιανμάρκο Ποτσέκο: «Ειλικρινά δεν ξέρω κάτι γι’ αυτό. Δεν έχω σχόλιο να κάνω. Εστιάζω στο επόμενο παιχνίδι».

Μάλιστα, μετά την τοποθέτηση Ράντονιτς για Ποτσέκο, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός.. εξερράγη και απευθυνόμενος προς τον δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση, είπε μεταξύ άλλων:  «Είσαι σοβαρός; Είναι ερώτηση αυτή στον προπονητή του Παναθηναϊκού; Πρέπει να ντρέπεσαι». 

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Πάρις Λι, με τον "πράσινο" γκαρντ να τονίζει: «Δείξαμε πώς μπορούμε να παίξουμε στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά θα έπρεπε να τελειώνουμε πιο καλά τα παιχνίδια μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν πήγε το ματς όπως θα θέλαμε και δεν το ολοκληρώσαμε όπως θα έπρεπε».