Skip to main content

ΠΑΟΚ – Έτοιμος για την πρόκληση του Final 8

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της συμμετοχής στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί 16-19 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (14/2) ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου μέσου βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τετάρτης (15/2, 15:45) για Ηράκλειο, καθώς το απόγευμα της ίδιας ημέρας (20:00) είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση, ενόψει του προημιτελικού της Πέμπτης (16/2, 19:15) με το Ηράκλειο.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το Final 8 συμμετέχουν οι:

Γιάνικ Φράνκε, Τζέιλεν Ράιλι, Νίκος Τσιακμάς, Τζέιλεν Χαντς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Τάιλερ Πόλεϊ, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Τζόρνταν Σίμπερτ, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Νέιτ Ρένφρο.

Στο μεταξύ, με δηλώσεις του ο Τζέιλεν Ράιλι, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο μεγάλο μπασκετικό ραντεβού.

«Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Θα είμαστε για πρώτη φορά 8 ομάδες, σε ένα νησί και θα έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη ευκαιρία να παίξουμε καλά και να κάνουμε ωραία πράγματα. Ανυπομονώ για να συμμετέχω σε αυτό το τουρνουά».

Ο Αμερικανός γκαρντ, κατέκτησε τα δύο προηγούμενα χρόνια το Κύπελλο σε Λετονία και Πορτογαλία και παρά το γεγονός ότι γνωρίζει πως τα πράγματα και το επίπεδο είναι διαφορετικά, λέει χαρακτηριστικά:

«Είναι μεγάλη υπόθεση το Κύπελλο για κάθε ομάδα. Και είναι πάντα μία εξαιρετική εμπειρία, ιδιαίτερα εάν καταφέρεις να φτάσεις ως το τέλος. Εμείς έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με το Περιστέρι, που είναι και αυτό που μας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή. Είχαμε δύο αναμετρήσεις ως τώρα στο πρωτάθλημα που δεν πήγαν καλά για μας, αλλά θα έχουμε την ευκαιρία σε αυτό το παιχνίδι να κάνουμε κάτι διαφορετικό, να δείξουμε την ποιότητά μας και να περάσουμε. Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή και για αυτό θα τα δώσουμε όλα».