Skip to main content

Ταυρόπουλος: «Είναι μεγάλη μας τιμή που είμαστε στο Final 8»

Ο Πανιώνιος από τη Β' Εθνική βρέθηκε να... διεκδικεί το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς κατέκτησε πρώτα το Κύπελλο Ανδρών, όπου συμμετείχαν οι ομάδες από τις Εθνικές Κατηγορίες. Ο κόουτς των Νεοσμυρνιωτών, Περικλής Ταυρόπουλος στην τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα του το γεγονός ότι συμμετέχει στη διοργάνωση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των κυανέρυθρων:

«Είναι μεγάλη τιμή που βρισκόμαστε στο Final 8. Πριν λίγο καιρό ήμασταν στο Final 8 UNICEF Trophy και το κατακτήσαμε. Θερμά συλλυπητήρια σε έναν άνθρωπο του μπάσκετ που μας άφησε, τον Νίκο Τούλη. Ο στόχος για μας είναι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Για μας είναι γιορτή. Θα ήθελα κάποια στιγμή ο Πανιώνιος να φτάσει στον θεσμό αυτό όχι απλά χαρούμενος για τη συμμετοχή του αλλά να διεκδικεί επί ίσοις όροις τη νίκη».

Τη δική του τοποθέτηση έκανε και ο Δημήτρης Βεργίνης, με τον έμπειρο αθλητή να απονέμει τα εύσημα στην ΕΟΚ για τη διοργάνωση του Final 8.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός των κυανέρυθρων:

«Θέλω να συγχαρώ την ΕΟΚ για το εγχείρημα να διοργανώσει ένα Final 8, όπως γίνεται στο εξωτερικό και ελπίζω να καθιερωθεί. Εύχομαι να γίνει μια πολύ ωραία διοργάνωση και να την ευχαριστηθεί όλος ο κόσμος. Όσον αφορά στη δική μου ομάδα, είναι τεράστια επιτυχία που ο Πανιώνιος ενώ είναι στη Β’ Εθνική έφτασε στο Final 8.

Παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, την ΑΕΚ, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, αλλά θέλουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Είμαι σίγουρος πως ο Πανιώνιος με τη διοικητική σταθερότητα που έχει και τον ερχομό του μεγάλου Φάνη Χριστοδούλου, θα είναι σύντομα και πάλι στην Α1».