Skip to main content

Παπαθεοδώρου: «Αν πάμε στον τελικό θα αντιμετωπίσουμε τους... Γουόριορς»

Με χιουμοριστικό τρόπο σχολίασε το επερχόμενο παιχνίδι του Final 8 με τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του Κολοσσού, Ηλίας Παπαθεοδώρου, με τον Έλληνα τεχνικό να λέει ότι αφού περάσει η ομάδα του από τους πράσινους θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και κατόπιν τους... Γουόριορς, θέλοντας να δείξει τη δυσκολία της διοργάνωσης. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός: 

«Θέλω να συγχαρώ την ΕΟΚ για την πρωτοβουλία να διοργανώσει το πρώτο Final 8. Είναι σημαντικό για όλο το ελληνικό μπάσκετ να υπάρχει μια γιορτή και εύχομαι να τελειώσει με τον ίδιο τρόπο. Τα συναισθήματα είναι έντονα για μένα όποτε πάω στην Κρήτη, έζησα έντονες στιγμές εκεί με τις εθνικές ομάδες αλλά και με την ΑΕΚ.

Είναι σημαντικό για τον Κολοσσό και τη Ρόδο να συμμετέχει σε έναν ιστορικό θεσμό, πόσo μάλλον φέτος που υπάρχει το Final 8. Η κλήρωση δεν ήταν με το μέρος μας, έχουμε έναν Γολγοθά μπροστά μας. Αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό, στο μακρινό σενάριο που περάσουμε θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό και νιώθω ότι αν φτάσουμε στον τελικό θα παίξουμε με τους Γουόριορς… Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, καλή επιτυχία σε όλους».

Το λόγο πήρε και ο Χάρης Γιαννόπουλος, με τον αρχηγό της ομάδας της Ρόδου να υπογραμμίζει ότι είναι πολύ σημαντική η διοργάνωση του Final 8.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας φόργουορντ:

«Είναι σημαντικό για το ελληνικό μπάσκετ που γίνεται Final 8 και θέλω να συγχαρώ την ΕΟΚ. Οι αναμνήσεις είναι καλές για να τις θυμάσαι ή να τις διηγείσαι στα παιδιά σου. Όμως δεν μπορείς να μένεις στο παρελθόν. Δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο πέρα από το παρόν».