Skip to main content

Γεωργοπαπαδάκος: «Η ΦΕΑ ζει ένα… παραμύθι»

Στο ΕΟΚ WEB Radio μίλησε ο Νίκος Γεωργοπαπαδάκος, με τον γκαρντ της ΦΕΑ να μιλά για την πορεία της ομάδας και την πρόκριση στον τελικό του UNICEF Trophy.

Αναλυτικά ο Νίκος Γεωργοπαπαδάκος μίλησε:

Για τη νίκη (89-77) απέναντι στον Α.Σ. Παπάγου: «Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ, γιατί ο Παπάγος ήταν «ο κακός μας δαίμονας» στα τελευταία παιχνίδια. Οι παραδόσεις είναι για να «σπάνε», γιατί υπήρχαν παραδόσεις όπως λέγανε και το αποδείξαμε και στο γήπεδο. Ήμασταν καλύτεροι στα 40’ και τα καταφέραμε».

Για το πού οφείλεται η μέχρι στιγμής πορεία της ΦΕΑ: «Η ομάδα ζει ένα “παραμύθι” αυτήν τη στιγμή, αν σκεφτεί κανείς ότι πριν 5 χρόνια ήταν στα τοπικά. Αυτή η ομάδα είναι μια παρέα, νιώθουμε ο καθένας τον άλλον σαν αδερφό μας. Έχουμε ένα προπονητή που μάς πιστεύει 100%, όπως κι εμείς αυτόν. Πιστεύω από ‘κει ξεκινούν όλα, γιατί στην τελική οι παρέες “γράφουν” ιστορία. Η ομάδα δείχνει κάθε χρόνο ότι “τρυπάει” το “ταβάνι” της. Όλα αυτά οφείλονται στο ότι είμαστε τόσο πολύ αγαπημένοι και πιστεύουμε ο ένας τον άλλον».

Για το ότι κέρδισε την ομάδα που παίζει ο αδερφός του: «Είναι πολύ σημαντικό, αλλά υπάρχει και μια στεναχώρια γιατί δε μπορείς να βλέπεις τον αδερφό σου να στεναχωριέται. Έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι, είναι πάντα περίεργα τα συναισθήματα. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη μου, αλλά είμαι στεναχωρημένος που ο Σάκης ήταν λίγο θλιμμένος στο τέλος. Παρ’ όλα αυτά, δεν αλλάζει κάτι, ήμασταν 40’ αντίπαλοι και προχωράμε».

Για τον αυριανό (17/12) τελικό με τον Πανιώνιο: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο κι ένα πολύ ιστορικό σωματείο, με πολύ καλό προπονητή που σέβομαι ιδιαίτερα, μια «γεμάτη» ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, θα παίξουμε για να πάρουμε αυτό που μάς αξίζει. Θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι βάση του προπονητή μας με αυτά που θα μάς πει. Πιστεύω ότι αν παίξουμε αυτό που ξέρουμε θα έχουμε τύχη στο παιχνίδι. Δεν πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι απλά για να παίξουμε, πάμε για να κερδίσουμε».

Για το παιχνίδι πρωταθλήματος με το Ψυχικό (21/12): «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και αυτό, αλλά κοιτάμε πρώτα τον Πανιώνιο, γιατί αυτό με το Ψυχικό έρχεται 2ο. Μιλάμε για μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία θα ‘ναι φαβορί σ’ αυτό το παιχνίδι, έρχεται όμως στην έδρα μας και θα διεκδικήσουμε αυτό που μάς αξίζει».