Skip to main content

Ταυρόπουλος: «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Περικλής Ταυρόπουλος μίλησε μετά την νίκη της ομάδας του επί του Ηρακλή με 83-73, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε, αφού οι παίκτες ήταν πιο ξεκούραστοι στο τέλος και καλύτεροι στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Περικλής Ταυρόπουλος (προπονητής Πανιωνίου): «Είναι ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αποφασίσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο να παίξουμε ζώνη, αλλά δεν βοηθάει αυτό αν τα παιδιά δεν βγάλουν την ψυχή τους για να το εφαρμόσουν. Οι παίκτες μου έδειξαν πιο ξεκούραστοι στο τέλος και στις λεπτομέρειες κουράστηκαν οι παίκτες του Ηρακλή. Ήμασταν εμείς οι τυχεροί στο τέλος. Και να χάναμε κανείς δεν θα ήταν αδικημένος»

Γιάννης Σαχπατζίδης (αθλητής Πανιωνίου): «Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν ένα ωραίο παιχνίδι Σαν ομάδα ξεκινήσαμε νωθρά, δεν το παρατήσαμε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, δηλαδή να τρέχουμε καλά το γήπεδο. Στην αρχή δεν σουτάραμε καλά αλλά ο κόουτς μας έδωσε το ελεύθερο να συνεχίσουμε, ενώ πήραμε και τα ριμπάουντ στο δεύτερο ημίχρονο».