Skip to main content

Νίκες για Τζαζ, Νάγκετς, Ράπτορς, Σίξερς, Θάντερ και Σέλτικς

Οι Νάγκετς πήραν το ντέρμπι κόντρα στους Σπερς και έκαναν πιο δύσκολο το έργο τους για τα πλέι-οφ, εύκολες νίκες για Ράπτορς, Σέλτικς, Σίξερς και Τζαζ

Τζαζ-Γκρίζλις 124-115

Σχετικά εύκολα ήρθε η νίκη για την ομάδα της Γιούτα που έχει κλείσει θέση στα πλέι-οφ, σε αντίθεση με το Μέμφις που παλεύει για να διατηρηθεί στην 8η θέση. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ινγκλς με 25 πόντους, ακολούθησε ο Κόνλεϊ με 23, όσους είχε και ο Μπρουκς από πλευράς ηττημένων.

Σπερς-Νάγκετς 126-132

Δυσκολεύτηκαν στο πρώτο μέρος οι Νάγκετς κυνηγώντας το σκορ, ωστόσο στο δεύτερο, βρήκαν τις λύσεις που χρειάζονταν και έφτασαν στη νίκη με Πόρτερ και Γιόκιτς να είναι οι κορυφαίοι με 30 και 25 πόντους αντίστοιχα.

Μάτζικ-Ράπτορς 99-109

Εύκολη επικράτηση για τους πρωταθλητές οι οποίοι παραμένουν αήττητοι στην «φούσκα».  Κορυφαίος ο εντυπωσιακός ΦανΦλιτ με 21 πόντους και 10 ασίστ. Φουρνιέ και Ρος είχαν από 15 για τους ηττημένους.

Γουίζαρντς-Σίξερς 98-107

Εξανεμίστηκαν οι ελπίδες των Γουίζρντς για είσοδο στα πλέι-οφ, με τον Εμπίντ να "καθαρίζει" με 30 πόντους, παίζοντας και για τον Σίμονς ο οποίος τραυματίστηκε. Από την πλευρά των ηττημένων οι Μπράιαντ και Ρόμπινσον είχαν από 19.

Σέλτικς-Νετς 149-115

Εύκολη νίκη για τους Κέλτες όπως δείχνει και το τελικό σκορ. Ήταν συγκεντρωμένοι και δεν την...έπαθαν όπως οι Μπακς. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπράουν με 21, όμως υπήρχε πολυφωνία στο σκοράρισμα. Για τους ηττημένους ο Μάρτιν σημείωσε 20 πόντους.

Θάντερ-Λέικερς 105-86

Η Οκλαχόμα προσγείωσε ανώμαλα τους Λέικερς τους οποίους και νίκησε εύκολα όπως δείχνει το τελικό σκορ. Ο Πολ ήταν πρώτος σκόρερ με 21 και απο πλευράς ηττημένων ο Λεμπρόν σημείωσε 19 με 11 ριμπάουντ.