Skip to main content

Σπανούλης: «Είναι διαφορετικό το επίπεδο των δύο ομάδων»

Στην διαφορά δυναμικότητας των ομάδων στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου , με τον προπονητή του Περιστερίου να συγχαίρει τον Ολυμπιακό για την νίκη αλλά και τους παίκτες του για την προσπάθειά τους.

Ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του στάθηκε ο προπονητής του Περιστερίου Βασίλης Σπανούλης ,αλλά και την σταθερότητα που δείχνει η ομάδα του τα τελευταία χρόνια δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Αναλυτικά όσα δ΄ηλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη και στην ομάδα μου για την προσπάθεια. Σε κάποια σημεία δεν κάναμε αυτά που έπρεπε. Είναι διαφορετικό το επίπεδο των δύο ομάδων. Εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε μια εντελώς νέα ομάδα με νοοτροπία νικητή. Προσπαθήσαμε σε πολλά σημεία, αλλά δεν ήταν αρκετό. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, προσπαθήσαμε να παίξουμε σκληρά, σε κάποια σημεία δεν τα καταφέραμε. Είναι εκπληκτικό ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά έχουμε μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα ως τρίτη ομάδα. Δεν έχουμε κάνει κάποια μεγάλη κοιλιά. Πρέπει να καταλαβαίνεις τι ζητάς, νομίζω πως η ομάδα αγγίζει το ταβάνι της και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν θέλουμε να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα, αν θέλουν οι ομάδες να παίξουν σοβαρά, δεν γίνεται να χάσουν. Όταν θες να κερδίσεις, θα πρέπει ο αντίπαλος να μην σε πάρει τόσο σοβαρά».

Για τον Άρη και τον Τολιόπουλο: «Είναι μια ιστορική ομάδα, κάνουν πολύ καλή δουλειά. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και στην ομάδα μου, γιατί είναι πάνω από τον Άρη. Είναι καλό να έχουμε ομάδες σαν τον Άρη με γεμάτο γήπεδο. Οφείλω να δώσω τα εύσημα στους παίκτες μου για την υπερπροσπάθεια. Ο Τολιόπουλος ήταν πάντα δουλευταράς, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια έχει θυσιάσει πολλά. Έχουμε καιρό να δούμε έναν Έλληνα παίκτη να ηγείται μια ελληνικής ομάδας. Του αξίζει και με το παραπάνω η κλήση του στην Εθνική ομάδα, όπως και στα άλλα παιδιά που καλέσαμε».