Skip to main content

Σπανούλης: «Να είναι περήφανοι οι παίκτες μου και να τα δώσουν όλα απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός

Ο προπονητής Βασίλης Σπανούλης και ο αρχηγός Λεωνίδας Κασελάκης εκπροσώπησαν το Περιστέρι στη συνέντευξη Τύπου για το Final 8 και το Κύπελλο γυναικών, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει χαρακτηριστικά πως περιμένει από την ομάδα του να τα δώσει όλα κόντρα στον Ολυμπιακό. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς των Περιστεριωτών:

«Για εμάς είναι μια μεγάλη επιτυχία που βρισκόμαστε πάλι στο Final 8. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, για να πατάμε τα πόδια μας στην γη και να μην πετάμε. Ξέρουμε τι θέλουμε στο Περιστέρι, ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε. Αυτό που θα πω στους παίκτες μου είναι να είναι περήφανοι για τον εαυτό τους, να τα δώσουν όλα και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, που διεκδικεί το Final 4, όλους τους τίτλους. Εμείς σίγουρα δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, το γνωρίζουμε. Από εκεί και πέρα, όμως, είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ και εμείς θα κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν.

Θέλω και εγώ να χαιρετήσω τις ενέργειες της ομοσπονδίας, για την κοινή συνέντευξη τύπου, αλλά και το γεγονός πως θα γίνει ο τελικός κυπέλλου ανδρών και γυναικών την ίδια μέρα. Είναι κάτι που βοηθά την ελληνική πραγματικότητα και κοινωνικά και αθλητικά».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός των κυανοκίτρινων:

«Για εμάς είναι σίγουρα χαρά και δικαίωση το ότι είμαστε στο 2ο Final 8 και αποτελεί θα έλεγα πρόκληση η συμμετοχή μας. Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο. Παίζουμε με μία ιδιαίτερα φορμαρισμένη ομάδα τον τελευταίο καιρό. Έχει πολύ υψηλούς στόχους, την κατάκτηση όλων των τίτλων, αλλά εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην δική μας ομάδα. Όσα δουλέψουμε να τα βγάλουμε στο παρκέ. Μόνο έτσι θα ευχαριστηθούμε το ματς και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Προφανώς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας και ο καλύτερος να κερδίσει.

Θέλω να χαιρετήσω τις πρωτοβουλίες της Ομοσπονδίας για την αναβάθμιση του τελικού και στο κύπελλο Γυναικών. Είναι πολύ σημαντικό όλο το μπάσκετ να παίρνει από την λάμψη του Final 8. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές. Να το χαρεί ο κόσμος και εμείς από την πλευρά μας να ξέρουμε, όταν θα επιστρέψουμε από το Ηράκλειο, ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό».