Skip to main content

Αθηναϊκός - Η Μαρία Μωραΐτη άνοιξε την αυλαία των μεταγραφών

Την πρώτη μεταγραφική του κίνηση πραγματοποίησε ο Αθηναϊκός, με τις άλλωτε κατόχους Eurocup γυναικών να ξεκινούν το σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν. 

Η Μαρία Μωραΐτη είναι το πρώτο μεταγραφικό απότημα του Αθηναϊκού, με την 22χρονη γκαρντ να μετακινείται στην ομάδα του Βύρωνα από την ΑΕΚ Περιστερίου, αποτελώντας την πρώτη επιλογή του Τόνι Βαλεντινέττι. 

Η ανακοίνωη που εξέδωσε ο Αθηναϊκός: 

«Ο Αθηναϊκός A.Σ. ΒΥΡΩΝΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μαρία Μωραΐτη για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Η Μαρία ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του ΡΟΥΦ1980, όπου και αγωνίστηκε κατά σειρά σε όλα τα τμήματα του συλλόγου από τα junior έως και το γυναικείο 2010-2019.

Το 2019-20 έκανε το μεγάλο άλμα και αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Αετό Καλλιθέας (Α2), το 2020-21 στην Τούφα Χαλανδρίου (Α’ Εσκα) και την τελευταία σεζόν 2021-22 διακρίθηκε με τα χρώματα της ΑΕΚ Περιστερίου (Α2).

Καλοσωρίζουμε την Μαρία Μωραΐτη στη μεγάλη οικογένεια του Αθηναϊκού.

Από την μεριά της η Μαρία Μωραΐτη δήλωσε τα εξής: Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια του Αθηναϊκού και τους ανθρώπους της ομάδας, τον πρόεδρο Κο Φλαμπούρη, τον General Manager Κο Ραμαντάνη και τον Team Manager Κο Ξενάριο για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε και με επέλεξαν στην ομάδα για τη φετινή σεζόν.

Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες»