Skip to main content

Α1 γυναικών, Ολυμπιακός - Ερυθρόλευκες «σειρήνες» για Χριστινάκη

Ο Ολυμπιακός θέλει να ταράξει τα νερά στη μεταγραφική αγορά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Superbasket έχει καταθέσει πρόταση στην Ελεάννα Χριστινάκη, με τις ερυθρόλευκες να προσπαθούν για το colpo grosso με τη διεθνή φόργουορντ. 

Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες τις προηγούμενες ημέρες προσέγγισαν την πλευρά της Χριστινάκη καταθέτοντας πολύ καλή πρόταση τόσο σε οικονομικό όσο και αγωνιστικό επίπεδο. 

Πρόκειται όμως για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς η διεθνής φόργουορντ έχει ως άμεση προτεραιότητα το εξωτερικό και πιο πολύ την Ισπανία, σε μια προσπάθεια να καθιερωθεί στο υψηλότατο επίπεδο και τη Euroleague γυναικών.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει για την περίπτωση της Χριστινάκη μέχρι τέλους, με το δέλεαρ μιας ομάδας υψηλού επιπέδου που θα επιδιώξει τη συμμετοχή στους ομίλους της Ευρωλίγκας γυναικών.

Η Χριστινάκη κατέγραψε 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έχοντας 16 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ κατά μέσον όρο, μένοντας στο παρκέ περίπου 25 αγωνιστικά λεπτά ανά παιχνίδι.