Skip to main content

Α1 γυναικών: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και... πράξη 2η στους τελικούς πρωταθλήματος

Με το δεύτερο παιχνίδι συνεχίζεται η σειρά των τελικών πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. 

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΕΟΚ:

Η δεύτερη πράξη των τελικών των Play Off της Α1 Γυναικών διεξάγεται σήμερα (18.30) στο Π.Γιαννακόπουλος με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό.

Η γηπεδούχος ομάδα θα επιδιώξει να ισοφαρίσει τη σειρά κάνοντας το 2-2 (υπολογίζονται και οι αγώνες της κανονικής διάρκειας) και από την άλλη ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει στο 3-1 υπέρ του.
Στον πρώτο τελικό των Play Off ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει στην έδρα του με 76-69 του Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά στα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στις 19 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ είχε επικρατήσει με 89-74, ενώ ο Παναθηναϊκός στο Π.Γιαννακόπουλος στις 29 Ιανουαρίου είχε νικήσει με 77-63.

Διαιτητές του αγώνα (θα μεταδοθεί από το paotv) θα είναι οι Τηγάνης, Τσιμπούρης και Φραγκούλη, ενώ κομισάριοι οι Ελευθεριάδης Γ. και Κυρτάτας.

Το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Κυριακή (02/04, 14.00), στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ. Πρωταθλήτρια ομάδα θα αναδειχθεί αυτή που θα συμπληρώσει τέσσερις νίκες.