Skip to main content

Σίμος: «Πιστεύω πολύ στις παίκτριες μου, δικαιότατα ο Παναθηναϊκός πήρε τον τίτλο»

Ο προπονητής της Ελευθερίας Μοσχάτου, Γιώργος Σίμος και η παίκτρια, Λιλιάννα Καρακασίδου μίλησαν μετά την ήττα της ομάδας τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναικό με 66-61.

Aναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Γιώργος Σίμος (Προπονητής Ελευθερίας Μοσχάτου): «Το πιστεύαμε, ναι… Είχαμε πει «πάμε να πάρουμε το κύπελλο». Πιστεύω πολύ αυτές τις κοπέλες, είναι φανταστικές, θα έδινα τη ζωή μου γι’ αυτές. Δικαιότατα ο Παναθηναϊκός πήρε τον τίτλο. Είναι πιο έμπειρος και στο τέλος πήρε τη νίκη. Ελπίζω να ανταμείψαμε τον κόσμο που ήρθε εδώ σήμερα. Μπράβο στην κόουτς Καπογιάννη και στον Παναθηναϊκό, συγχαρητήρια σε όλους. Θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι με την ομάδα, δεν θα μείνω του χρόνου αλλά έχει πολύ μέλλον αυτή η ομάδα».

Λιλιάννα Καρακασίδου (Αθλήτρια Ελευθερίας Μοσχάτου): «Μας άφησε πικρή γεύση, σίγουρα, γιατί όταν φτάνεις τόσο κοντά στην πηγή… Ξέραμε ο Παναθηναϊκός το φαβορί, αλλά πλησιάσαμε. Όταν αντιμετωπίζεις μία τόσο καλή ομάδα, όταν κάνεις κάποια λάθη θα σε τιμωρήσει και εκεί χάσαμε και το παιχνίδι. Παίξαμε τρομερή άμυνα, περιορίσαμε τον Παναθηναϊκό στους 66 πόντους όλες βοήθησαν στην επίθεση και ήταν καθαρά ομαδική δουλειά».